Beits en win!

Met onze populaire Steigerhoutbeitsen kunnen (tuin)meubelen, stoelen, banken, kasten, hekwerken, etc mooi en duurzaam afgewerkt worden. Steigerhoutbeits is en blijft populair. Wij zijn erg nieuwsgierig naar de resultaten, wat is er gebeitst?

Stuur ons foto’s van uw resultaten en win uw aankoopbedrag terug!

Steigerhoutbeits win aankoopbedrag retour!

Heeft u al iets gebeitst met onze Steigerhoutbeits? Stuur uw foto’s naar info@klusspullen.nl en misschien wint u uw aankoopbedrag terug! Heeft u nog niets gebeitst maar wel plannen? Bestel dan snel onze Steigerhoutbeits voor slechts € 19,99 euro per 2,5 liter, de laagste prijs van Nederland!

Meedoen met deze actie is mogelijk tot en met 30 september 2013. U heeft nog één maand de tijd! Meer informatie en de voorwaarden van deze actie vindt u in ons Klusnieuws.

 

 

Acties in onze nieuwe webshop

 
€ 19,99
 
   
 
€ 19,99
 
   
 
€ 19,99
 
   
 
 

 

Busch-Jaeger USB-laadoplossingen

USB opladen vanuit de muur!

Weg met alle laders. Snel, eenvoudig, makkelijk en bovendien stijlvol uw smartphone, tablet, camera en andere USB-apparaten centraal opladen, zonder dat u de verschillende laders op hoeft te zoeken. Een USB-wandcontactdoos maakt het mogelijk en vervangt al uw opladers!

In ons Klusnieuws hebben wij diverse USB-wandcontactdozen onder de aandacht gebracht. Bovendien heeft Nico een montage instructie gegeven in zijn Klusblog. De vele positieve reacties bevestigen het enthousiasme en de interesse voor dit product.

De prachtige oplossingen van Busch-Jaeger:

Busch-Jaeger, combinatie van stopcontact en USB-poort
Busch-Jaeger dubbelvoudige USB-wandcontactdoos met bijbehorend afdekraam

Ook andere merken leveren USB-oplossingen. Bijvoorbeeld Berker (USB-wandcontactdoos, afdrekraam), Gira (USB-wandcontactdoos, afdekraam) en Jung (USB-wandcontactdoos, afdekraam). Andere merken, zoals Peha en Niko, leveren soortgelijke oplossingen. Oftewel, ook voor de door u gebruikte serie is een USB-wandcontactdoos beschikbaar!

U wilt toch ook zo’n praktische USB-lader in uw woning? Bestel snel en maak het uzelf makkelijk!

 

 

alttext