85% van de huishoudens in Nederland kijkt inmiddels digitaal televisie, aldus Telecompaper. Meer dan de helft (56,2%) van de digitale televisiekijkers doet dit via de kabel. Ziggo is de grootste kabelaanbieder, gevolgt door KPN, UPC en CanalDigitaal.

Ook wij merken dat digitaal televisie kijken via de kabel populair is. Goed moment om de meestgestelde vraag over het aansluiten van digitale televisie centraal te beantwoorden:

Welke antenneversterker heb ik nodig, om op meerdere televisies tegelijk digitaal televisie te kunnen bekijken?

Voor digitale televisie heeft u een retourgeschikte antenneversterker nodig. Belangrijk is dat de gebruikte versterker voorzien is van het Kabel Keurmerk. Een dergelijke versterker voldoet aan alle gestelde eisen, zodat u zeker weet dat de het signaal van kabelmaatschappijen als Ziggo en UPC goed doorgegeven wordt. Kabelkeur NLkabel Goedgekeurd

Wij hebben erg goede ervaringen met de Hirschmann GHV41M, een antenneversterker waar wij reeds eerder aandacht aan hebben geschonken in ons Klusnieuws. De GHV41M kan vier televisies voorzien van een retourgeschikt signaal, is zeer energiezuinig en voorzien van het Kabel Keurmerk.

Bij Klusspullen.nl koopt u de Hirschmann GHV41M voor de laagste prijs van Nederland: slechts 79,94 euro inclusief btw. Voor dit bedrag ontvangt u niet enkel de GHV41M zelf, u krijgt er tevens drie F-connectoren en twee eindweerstanden bij.

alttext