Centraal de verlichting bedienen, op afstand of op gezette tijden de verwarming of airconditioning regelen, deuren vergrendelen of ontgrendelen, beelden van de (beveiligings-)camera over de hele wereld bekijken, het energieverbruik in de gaten houden... het kan allemaal middels één centraal bedieningssysteem of bijvoorbeeld uw smartphone of tablet. Meer en meer mensen willen dit, meer en meer mensen kunnen dit!

Home control, ook wel domotica of huisautomatisering genoemd, is enorm in opkomst en steeds betaalbaarder. Wij zijn ons assortiment home control producten aan het uitbreiden, zodat wij beter op de behoeftes en comfortverhogende wensen van onze klanten in kunnen springen. De eerste, nu al leverbare, producten staan vanaf heden centraal op onze website onder de nieuwe productgroep Home Control.

Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de producten van KlikAanKlikUit. Eerder hebben wij in ons Klusnieuws Draadloos schakelen met KlikAanKlikUit bijvoorbeeld aandacht geschonken aan de combinatie van een KlikAanKlikUit schakelsysteem in combinatie met het ICS-1000 Internet Control Station. Combineer deze onderdelen met een smartphone en/of een tablet en u maakt zo eenvoudig en snel uw eigen Home Control systeem, op maat volgens uw eigen wensen.

Bekijkt u eens het volgende filmpje, over de werking en de mogelijkheden van de ICS-1000 en overtuig uzelf:

Tip: de door ons geleverde Cresta tablets zijn uitermate geschikt voor de bediening van uw eigen Home Control systeem!

Binnenkort meer over Home Control!

alttext