Ruim 9500 mensen hebben zich bij Testpanel.nl aangemeld om gratis een Busch-Jaeger USB-wandcontactdoos te mogen testen. Er zijn inmiddels 100 mensen uitgekozen, welke bericht hebben ontvangen en de USB-wandcontactdoos spoedig in de gekozen uitvoering zullen ontvangen.

Op de speciale Busch-Jaeger USB-wandcontactdoos actiepagina zullen de testresultaten verschijnen. Nieuwsgierig naar de ervaringen, bevindingen en meningen van andere mensen? Hou de actiepagina in de gaten!

Bent u niet uitgekozen voor deelname maar heeft u wel interesse in zo'n handig USB-stopcontact? Na het lezen van ervaringen enthousiast geworden om USB op te laden 'uit de muur'? Of, misschien bevalt het USB-stopcontact zo goed dat u er meerdere exemplaren van wenst?

Busch-Jaeger USB-wandcontactdozen en centraalplaten zijn bij ons zeer scherp geprijsd en worden bovendien snel geleverd!

Busch-Jaeger USB-wandcontactdozen

Overigens, USB-wandcontactdozen zijn er niet alleen van Busch-Jaeger. USB-wandcontactdozen zijn voor vrijwel alle merken en series beschikbaar. Onlangs hebben wij hier aandacht aan geschonken in ons klusnieuws: USB-wandcontactdozen voor iedereen!

alttext