Kluspiet heeft bij ons een stapel chocoladeletters achtergelaten, lekker! Wij hebben besloten om ze niet zelf op te eten, maar te vergeven!

Stuur ons een rijmpje over uw klus, uw ervaring met klussen of Klusspullen, over Klusspullen of wat u bijvoorbeeld met de chocoladeletters zou willen doen. De leukste, origineelste of beste inzending ontvangt het woord Klusspullen in chocoladeletters thuis. Dat zijn maar liefst 11 chocoladeletters, in verschillende smaken!

Meedoen is makkelijk: stuur ons uw rijmpje per e-mail, middels Twitter of plaatst deze op onze Facebook of Google+ pagina's. Meedoen is mogelijk tot en met zondag 1 december. Op maandag 2 december kiezen wij de winnaar uit!

Rijm & Win

Voorwaarden: deelname is kostenloos, geen aankoop verplicht. Met het inzenden van een rijmpje geeft u Klusspullen.nl toestemming om het door u ingezonden rijmpje te gebruiken voor (reclame-)uitingen. Bij publicatie van het rijmpje zal de naam van de inzender vermeld worden. Inzendingen en de winnaar zullen wij vermelden op onze website, in onze nieuwsbrief en/of op onze social media. De winnaar zal door Klusspullen.nl uitgekozen worden en ontvangt het woord Klusspullen in chocoladeletters, hierover zal contact worden opgenomen. De chocoladeletters zijn niet inwisselbaar voor geld. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.

alttext