Nico gaf het in zijn Klusblog al aan, niets is vervelender dan plannen maken en deze vervolgens in het water zien vallen door het weer. Weersvoorspellingen zijn landelijk, per regio of per plaats, maar zelden per specifieke locatie. Met een weerstation bent u wel op de hoogte van het weer bij u thuis, met een weerstation voorspelt u uw eigen weer!

Wij hebben van Cresta een aantal weerstations opgenomen in ons assortiment, waaronder de PWS210 Piet Paulusma. Dit model treft u ook aan in onze recentste nieuwsbrief.

Wat kan het Cresta PWS210 weerstation?

De Cresta PWS210 Piet Paulusma maakt elke dag automatisch een weerbericht voor u, op elk moment van de dag.

Het weerstation gebruikt hiervoor de ingebouwde luchtdruk- en temperatuursensoren. Slimme software zorgt voor een betrouwbare weersvoorspelling voor de komende 24 uur.

Middels vijf symbolen geeft de PWS210 de voorspelling aan: zonnig, half bewolkt, bewolkt, lichte regen of regen.

Cresta PWS210 Piet Paulusma weerstation
Het PWS210 weerstation kan uiteraard ook de temperatuur aangeven en voorspellen of deze gaat dalen of stijgen. Op de display kunt u de temperatuur binnen en buiten aflezen. De buitentemperatuur wordt gemeten door de meegeleverde draadloze sensor, met een maximaal bereik van 30 meter (open gebied) zodat u een grote vrijheid in gebruik heeft.

U kunt het weerstation ook gebruiken als klok en wekker. Dankzij de radiogestuurde tijdsaanduiding uit Frankfurt is de tijdsweergave zeer nauwkeurig en betrouwbaar, inclusief automatische instelling van de zomer- en wintertijd.

In gebruik nemen is eenvoudig: plaats de batterijen in het weerstation en de draadloze sensor, plaatst of hang het weerstation op de gewenste plek en klaar!

Wees niet langer afhankelijk van de echte Piet Paulusma of één van zijn collega's. Haal uw eigen Piet Paulusma in huis met de Cresta PWS210, nu tijdelijk extra scherp geprijsd!

alttext