Ze waren een tijdje op, maar ze zijn er weer: onze Klus- & Verdien passen!

Klus en verdien pas

Klusspaarpot

Wij werken met een Klusspaarpot, waar u saldo in op kunt bouwen. Dit Klussaldo kunt u gebruiken om een bestelling geheel of gedeeltelijk mee te betalen. Met ons Klus- & Verdien systeem kunt u eenvoudig zelf uw Klusspaarpot vullen en bovendien anderen ook voordeel bezorgen!

Hoe werkt het?

Bij aanmelding als nieuwe klant kunt u aangegeven dat u Klus- en Verdien passen wenst te ontvangen. Met uw eerste bestelling sturen wij uw Klus- & Verdien passen mee. U geeft de Klus & Verdien passen aan nieuwe klanten, welke bij een bestelling als referentie uw Kluscode (te vinden op de passen) invullen. Bij elke bestelling van deze nieuwe klanten storten wij 2% van het factuurbedrag in uw Klusspaarpot. De nieuwe klant ontvangt zelf 5% van het factuurbedrag van de eerste aankoop in de eigen Klusspaarpot. Makkelijk verdienen!

Al klant?

Bestaande klanten kunnen uiteraard ook meedoen met Klus & Verdien! Stuur een e-mail naar info@klusspullen.nl om Klus- & Verdien passen aan te vragen en wij sturen ze kostenloos toe. Vermeld in uw e-mail het gewenste afleveradres en informatie zodat wij u als klant kunnen herkennen, denk bijvoorbeeld aan een Kluscode of ordernummer.

alttext