Nico's klusblog

Gisteren heb ik, samen met enkele collega's, de Elektro Vakbeurs in Hardenberg bezocht.

Leuk om bekenden, contactpersonen, fabrikanten en toeleveranciers weer persoonlijk te ontmoeten, erg interessant om nieuwe ontwikkelingen en product series te zien!

Nieuwe ontwikkelingen

Elektro Vakbeurs
Berker Serie R.Classic Achter de schermen werken wij continue hard om nieuwe relevante ontwikkelingen te volgen en nieuwe producten toe te voegen aan onze website. Op een beurs als deze kom je altijd een hoop nieuws tegen, een kleine greep om u een indruk te geven:

Gisteren hebben wij bijvoorbeeld enkele nieuwe schakelmateriaal series gezien, die wij op zullen nemen in ons assortiment. Zodra dit het geval is, komen wij hier in meer detail op terug. De afbeelding links geeft alvast een mooi voorproefje van één van de nieuwe Berker series.

Ander items die veel ter sprake zijn gekomen zijn zonnepanelen. Hoewel wij op dit moment geen zonnepanelen leveren, kunnen wij u wel voorzien van een groot deel van de benodigde elektronica. Er komen bovendien meer en meer zelf te installeren hoogwaardige panelen op de markt, interessant!

De ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld LED-verlichting gaan in hoog tempo door: zuinigere lampen, hogere lichtopbrengst, meer en betere kleuren. Combineer dit met efficiëntere dimmers, slimme energiemeters en op afstand te bedienen schakelaars en apparaten, dan neemt energiebesparing een geheel nieuwe stap voorwaarts.

In ons Klusnieuws zullen wij de komende tijd meer aandacht schenken aan verschillende nieuwe ontwikkelingen. Dus, houdt ons Klusnieuws in de gaten en blijf op de hoogte!

Nico van het Klusspullen.nl-team

 

alttext