USB zit tegenwoordig zelfs in stopcontacten, om makkelijk zonder losse laders USB-apparaten op te laden of van stroom te voorzien. Busch-Jaeger levert een combinatie van een stopcontact en USB-poort, andere schakelmateriaal fabrikanten bieden oplossingen die een stopcontact vervangen voor twee USB-poorten. Beide oplossingen zijn erg populair en vinden gretig aftrek!

Hoewel de oplossing van Busch-Jaeger erg mooi is, maakt niet iedereen gebruik van Busch-Jaeger schakelmateriaal. Ook kan niet altijd een stopcontact vervangen worden voor USB-poorten, omdat het stopcontact bijvoorbeeld niet gemist kan worden. Klanten hebben ons meerdere malen gevraagd voor een alternatieve oplossing, welke wij tot voor kort helaas niet konden bieden.

USB-stopcontact met klep

Tot voor kort, want nu is het USB-stopcontact met klep beschikbaar! Met ons USB-stopcontact met klep voegt u snel en eenvoudig aan elk stopcontact met randaarde een USB-poort toe, die tegelijk met het stopcontact gebruikt kan worden!

USB-stopcontact met klep

Op de bovenstaande afbeelding is te zien hoe simpel in gebruik nemen is: plaats het USB stopcontact met klep in een bestaand stopcontact en klaar! Open het klepje onder het stopcontact en u treft de USB-poort aan, netjes weggewerkt. De achterzijde van de klep is voorzien van antislip materiaal, zodat bijvoorbeeld een smartphone op de klep kan rusten tijdens het opladen. De USB-poort levert 5 volt DC, 500 mA en is dus geschikt voor elk USB-apparaat: naast smartphones ook uitstekend voor tablets, camera's, etc. Het stopcontact zelf is voorzien van een kinderbeveiliging.

Het USB-stopcontact met klep is exclusief bij Klusspullen.nl te koop voor een introductieprijs van slechts € 9,95 inclusief btw en kan op de productpagina besteld worden!

alttext