Met trots kunnen wij berichten dat Klusspullen.nl voor het vierde jaar op rij met succes de certificering van Thuiswinkel.org heeft doorlopen!

Het Thuiswinkel Waarborg keurmerk is hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten of diensten via internet. De Consumentenbond ondersteund het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk en adviseert om altijd te controleren of een webwinkel voorzien is van het keurmerk.

Thuiswinkel Waarborg

Jaarlijks controleert Thuiswinkel.org of alle voorwaarden en procedures conform de wettelijke bepalingen zijn. Ook controleert Thuiswinkel.org of het bestelproces veilig is, een webwinkel financieel stabiel is, duidelijk is over kosten, mogelijkheid tot achterafbetaling heeft, enzovoorts. Al deze zekerheiden leest u op de website van Thuiswinkel.org.

Dankzij het Thuiswinkel Waarborg kwaliteitskeurmerk bent u er dus zeker van dat u ergens veilig en vertrouwd kunt winkelen. Bekijk ons Thuiswinkel Waarborg Certificaat en overtuig uzelf van het feit dat u ook in 2014 bij Klusspullen.nl weer aan het goede adres bent, voor alles voor elke klus!

alttext