Nico's klusblog

En dan is het alweer 2014. Het is een cliché, maar wat gaat de tijd snel!

Nieuwe website

2013 was voor het ons het eerste volledige jaar met onze vernieuwe website, die eind 2012 online is gekomen. Hoewel wij veel positieve reacties hebben ontvangen, zijn er altijd puntjes van verbetering te bedenken. Afgelopen jaar hebben wij hard gewerkt aan onze website, iets dat wij dit jaar uiteraard weer zullen doen. Wij hebben zelf een aantal plannen voor nieuwe verbeteringen en uitbreidingen, maar horen ook graag van u! Heeft u opmerkingen of suggesties? Stuur ze mij per e-mail, waarvoor alvast uw hartelijke dank!

Thuiswinkel Waarborg keurmerk

Aan het einde van het jaar komt de jaarlijkse hercertificering van Thuiswinkel.org weer om de hoek kijken. Thuiswinkel.org neemt op dat moment de website goed onder de loep. De certificering is wederom goed doorlopen! Dit betekent voor u dat u ook in 2014 weer veilig bij ons kunt winkelen, mede dankzij de zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg Certificaat.

Thuiswinkel Waarborg

Officiële dealer

Wij leveren al geruime tijd een breed assortiment schakelmateriaal van Gira en van Busch-Jaeger. Een scherpe prijs is niet ons enige voordeel. Wij kennen de producten ook daadwerkelijk zelf. Wij geven advies, helpen bij het zoeken naar goede oplossingen en bieden service en ondersteuning. Wij zijn er om u te helpen! Dit is niet onopgemerkt gebleven. Zowel Busch-Jaeger als Gira hebben dusdanig veel vertrouwen in onze werkwijze, dat wij ons inmiddels officiële dealer van beide merken mogen noemen. Hier zijn wij erg trots op en het is voor u een extra bevestiging dat u bij ons aan het juiste adres bent!

Officiële dealer Gira en Busch-Jaeger

Feestdagen

Natuurlijk is niet alles positief, ook minder goede zaken mogen aangekaart worden. De decembermaand was een drukke, soms zelfs chaotische maand. Door de feestdagen zijn een aantal werkdagen uitgevallen. Enkele leveranciers en fabrikanten waren gesloten. PostNL had het zelfs zo druk dat een deel van de verzonden pakketten vertraging heeft opgelopen. Als gevolg hebben wij, ondanks onze inspanningen, enkele klanten teleur moeten stellen met bijvoorbeeld vertraagde leveringen, tot mijn grote spijt. Een leermoment voor 2014!

Woningmarkt

Als afsluiter een positief punt. Volgens NVM, de Nederlandse Vereniging voor Makelaars, heeft de woningmarkt in 2013 een opmerkelijk herstel laten zien. In het vierde kwartaal van 2013 zijn dusdanig veel woningen verkocht, dat dit het beste kwartaal sinds de uitbraak van de crisis in 2008 is geworden. Bovendien zijn de prijzen van de woningen gestegen. Natuurlijk is de woningmarkt niet op het niveau van voor de crisis, maar het begin is er. En de rest, dat doen we toch lekker zelf!

 

Een fantastisch 2014 gewenst!

Nico van het Klusspullen.nl-team

 

alttext