Werkspot, de marktplaats voor alle klussen in en om het huis, organiseert jaarlijks de verkiezing Vakman van het Jaar. Vakmannen kunnen zichzelf opgeven of genomineerd worden door klanten, vrienden, kennissen of bijvoorbeeld collega's. Er zijn verschillende categorieën, met elk een winnaar die zich een jaar lang Vakman van het Jaar mag noemen. De jury, bestaande uit deskundigen uit verschillende vakverenigingen en grote leveranciers, zal bovendien één overall winnaar uitkiezen. Een gewilde titel!

Vakmannen

Wij steunen vakmannen. Wij houden van klussen. Wij zijn zeer blij met initiatieven om vakmanschap te erkennen en te waarderen. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om de categorie E-installeurs te sponsoren.

Van alle E-installeurs zijn twee finalisten over:

- Hassan Faouzi (Ijmans-Electro)

- Nico Klein Bleumink (Klein Bleumink Kabelmontage & Elektrotechniek)

Wie van deze twee vakmannen mag zich een jaar lang E-installeur Vakman van het Jaar noemen?
Vakman van het Jaar

Uitreiking

Op donderdag 6 februari zullen de winnaars bekend gemaakt worden op het Werkspot ZZP Plein, in hal 7 op de VSK beurs. De VSK beurs is de belangrijkste vakbeurs voor de installatiebranche en wordt van 3 tot en met 7 februari gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens de feestelijke uitreiking worden de winnaars per categorie bekend gemaakt en de te winnen titels en prijzen uitgereikt.

Gratis kaarten

Als sponsor zijn wij natuurlijk aanwezig bij de uitreiking. Wilt u ook bij de uitreiking aanwezig zijn? Wij geven 50 gratis toegangskaarten weg! Interesse? Stuur ons een e-mail met als onderwerp 'toegangskaarten VSK beurs'. Vermeld het aantal kaarten dat u wenst te ontvangen (maximaal 3 per persoon) en wij sturen u een link en persoonlijke actiecode toe, waarmee u uw gratis toegangsbewijs verkrijgt. Reageer snel, want op is op!

alttext