Nico's klusblog

Op 6 februari was ik op de VSK beurs, om op het Werkspot ZZP Plein de bekendmaking van de Vakman van het Jaar bij te wonen.

In de door Klusspullen gesponsorde categorie E-installeurs is Hassan Faouzi (Ijmans-Electro) tot winnaar verkozen. In 2014 mag Hassan zich E-installeur van het jaar noemen! Door omstandigheden kon Hassan helaas niet zelf bij de uitreiking aanwezig zijn, waardoor wij elkaar mis hebben gelopen. De gewonnen waardecheque heb ik symbolisch overhandigd:

Uitreiking winnaar E-installeur vakman van het jaar

Ik heb met Hassan afgesproken dat wij elkaar binnenkort treffen, om kennis met elkaar te maken en alsnog persoonlijk de prijs te overhandigen. Uiteraard zal ik u op de hoogte houden en u in een toekomstige blog voorstellen aan dé E-installeur van 2014!

Glenn Smolders (Hoveniersbedrijf Smolders) mag zich in 2014 overall Vakman van het Jaar noemen en reageerde als volgt: 'Ik ben zo trots op deze prijs. De concurrentie was sterk. Hard werken en ondernemerschap wordt beloond'. Glenn, van harte gefeliciteerd met deze gewilde titel!

Tot slot, een leuke sfeerimpressie van het Werkspot ZZP Plein en de bekendmaking van de winnaars:

Nico van het Klusspullen.nl-team

 

alttext