Nico's klusblog

Gisteravond zijn de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS uitgereikt. Klusspullen was genomineerd in de categorie Klussen en Doe-Het-Zelf.

De organisatie geeft aan dat er duizenden stemmen uit zijn gebracht. Een deel van deze stemmen zijn ook op reviewsite Wugly geplaatst, voor Klusspullen op deze pagina te bekijken. De gemiddelde beoordeling voor Klusspullen is een 8.3, een cijfer waar wij zeer trots op zijn!

Door onze beoordelingscijfers te vergelijken met die van andere, in dezelfde categorie genomineerde, webwinkels leek het een spannende race te worden. Diverse webwinkels kregen vergelijkbare beoordelingen, maar niet echt veel hoger. Wellicht zouden wij dus nog winnen ook! Spannend!

Beste webshop 'Klussen en Doe-Het-Zelf'

Uiteindelijk blijkt Datona.nl, webwinkel voor garageproducten en werkplaatsinrichting, met een gemiddelde beoordeling van 8.7 de winnaar in de categorie Klussen en Doe-Het-Zelf. Van harte gefeliciteerd!

Volgend jaar beter!

Het feit dat wij dit jaar niet gewonnen hebben is natuurlijk jammer, laten we daar eerlijk in zijn. Het is voor ons reden om nóg beter ons best te doen. Op naar 2015, in de hoop dat wij er dan met de prijs vandoor gaan! Thuiswinkel Awards

Iedereen nogmaals bedankt voor het stemmen en al uw positieve beoordelingen!

Nico van het Klusspullen.nl-team

 

alttext