Met de Osram Spylux hebben wij een klein en veelzijdig LED-lampje opgenomen in ons assortiment, dat altijd van pas kan komen!

Nachtlamp

In de Osram Spylux zit een bewegingsmelder, die zowel overdag als 's nachts werkt. Detecteert de Spylux beweging, dan schakelt de LED-verlichting automatisch in. Na 12 seconden zonder beweging schakelt de LED automatisch weer uit: verlichting wanneer nodig en geen verspilling van energie.

Zaklamp

De Spylux LED-lamp kan eenvoudig uit de houder gehaald worden en werkt op batterijen, zodat het lampje als zaklamp gebruikt kan worden. De fel witte LEDs zorgen voor een goed bruikbare verlichting. Door het gebruik van energiezuinige LEDs gaan de batterijen extra lang mee.
Osram Spylux LED-lamp

Montage

Dankzij de eenvoudige en veelzijdige montage evenals de stof- en spatwaterdichte behuizing kan de Osram Spylux vrijwel overal toegepast worden. Montage is mogelijk met schroeven, met kleefstrips en middels een magneet.

Op de productpagina kunt u de Osram Spylux LED-lamp bestellen, de technische documentatie en een productfilm bekijken. Profiteer nu van de scherpe introductieprijs!

alttext