De meteorologische lente is op 1 maart begonnen, maar de astronomische lente laat nog tot 20 maart op zich wachten. Moeder natuur lijkt het echter allemaal niets uit te maken, wat een heerlijk weer! Tijd om buiten aan de slag te gaan!

Aan de slag in de tuin

De grasmat verticuteren of -na de afgelopen winter goed mogelijk- maaien. De heg snoeien. De schutting en/of tuinmeubelen schuren. De tegels schoonspuiten met de hogedrukreiniger. Meer dan genoeg te doen! Overeenkomende factor? Vrijwel altijd elektriciteit nodig in de tuin.

Wandcontactdoos buiten

Voorkom het meemaaien of doorsnoeien van de elektriciteitskabels, levensgevaarlijk! Om rondslingerende kabels te voorkomen adviseren wij u gebruik te maken van een Brennenstuhl wandcontactdoos met grondspies: een tweevoudige wandcontactdoos voorzien van een grondspies om de stroomtoevoer op een vaste plek te fixeren.

De Brennenstuhl wandcontactdoos met grondspies is voorzien van twee wandcontactdozen met randaarde en klapdeksel, IP44 spatwaterdicht en eenvoudig in de grond te prikken. Tijdelijke stroomvoorziening nodig of een permanente veilige wandcontactdoos buiten? Met de Brennenstuhl 1154580 bent u in één keer klaar!

Brennenstuhl wandcontactdoos met grondspies
alttext