In ons recente Klusnieuws 'Maai of snoei geen stroomkabels' kwam een eenvoudig en snel te plaatsen wandcontactdoos ter sprake, de Brennenstuhl wandcontactdoos met grondspies. Maar, wat als een permanente in plaats van tijdelijke stroomvoorziening buiten wenselijk is?

Buiten schakelmateriaal plaatsen is uiteraard mogelijk. Het is echter niet verstandig om willekeurig schakelmateriaal buiten toe te passen.

Invloeden van buitenaf moeten uitgesloten worden. U zult begrijpen dat regenwater in een stopcontact grote problemen op kan leveren en zelfs gevaarlijk kan zijn.

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden. Inbouw en opbouw schakelmateriaal maar ook design in verschillende kleuren.

Een selectie:
Schakelmateriaal voor buiten

Busch-Jaeger Ocean

Het Ocean schakelmateriaal van Busch-Jaeger mag eigenlijk de standaard in spatwaterdicht opbouw schakelmateriaal genoemd worden. Degelijke, stevige en robuuste schakelaars en wandcontactdozen, geschikt voor binnen en buiten. De IP44 beschermingsgraad staat garant voor goede werking in vochtige ruimtes. Busch-Jaeger Ocean schakelmateriaal wordt veel gebruikt in bedrijfshallen, garages en schuren.

Gira TX44

Met de TX44 serie levert Gira eveneens IP44 schakelmateriaal. Gira TX44 betreft echter geen opbouw, maar inbouw schakelmateriaal. Bovendien kan de TX44 serie uitgebreid worden met basiselementen van de standaard Gira Systeem 55 serie, waardoor de functionaliteit van Gira TX44 vrijwel elk ander spatwaterdicht schakelmateriaal overtreft. Een netwerkaansluiting of een USB-wandcontactdoos in uw tuin? Gira TX44 schakelmateriaal maakt het mogelijk.

Niko Hydro

Het Niko Hydro schakelmateriaal is voorzien van een IP55 beschermingsgraad. IP55 geeft aan dat het stofdicht en spuitwaterdicht is, zelfs wanneer er met bijvoorbeeld een tuinslang vol water op wordt gespoten. Onder alle omstandigheden buiten een betrouwbare stroomvoorziening of schakelaar nodig? Kies voor Niko Hydro en zelfs in de stromende regen kan u niets meer gebeuren!

Schakelmateriaal voor buiten bestellen

Wilt u Busch-Jaeger Ocean, Gira TX44 of Niko Hydro schakelmateriaal bestellen? Klik op de zojuist genoemde series om naar de productpagina's te gaan, bekijk ons assortiment en wij leveren u voordelig en snel!

alttext