Buiten is alles groen aan het worden, overdag is het al prima vertoeven in de tuin. Jammer dat het in de avond zo snel afkoelt! Nog even lekker buiten blijven zitten is er helaas nog niet bij. Maar, uiteraard hebben wij daar een mooie oplossing voor!

Warmtestraler

Met een warmtestraler plaatst u snel en eenvoudig terrasverwarming in bijvoorbeeld uw tuin. Warmtestralers zijn eenvoudig in gebruik en montage en leveren een hoog rendement.

Een warmtestraler kan op de muur, op een balk of paal gemonteerd worden. Naast een stroomtoevoer heeft u niets nodig om direct van lekkere warmte te kunnen genieten.
Tansun Sorento warmtestraler

Infrarood

Warmtestralers werken met infraroodlampen. Infrarood licht is niet zichtbaar met het menselijke oog, maar het is wel voelbaar. In tegenstelling tot andere warmtebronnen verwarmt infrarood de lucht niet, enkel de bestraalde voorwerpen, personen en/of materialen. Gevolg is een erg efficiënte verwarming. Bovendien is er sprake van instant warmte, zonder opwarmingstijd of andere vertraging: direct warmte, net als direct licht bij het inschakelen van een lamp.

Tansun terrasverwarming

Wij hebben terrasverwarmers van Tansun opgenomen in ons assortiment: de Tansun Rio serie en de compactere Tansun Sorento serie. Beide series zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten en worden inclusief montagesteun geleverd. Uitvoeringen met een vermogen van 1500 watt zijn voldoende om circa 6 vierkante meter aangenaam te verwarmen. Uitvoeringen met een vermogen van 2000 watt verwarmen tot 8 vierkante meter, voldoende om een aangename zitplek buiten te creëren!

Bekijk ons assortiment Tansun terrasverwarmers en trakteer uzelf op warme avon

alttext