Zondag 13 april zijn wij om 14:20 uur te zien op RTL 4 in het programma LifestyleXperience. In een item van 2,5 minuut geven wij u een blik achter de schermen, vertelt Nico over schakelmateriaal en helpt hij presentatrice Wendy-Kristy met het aansluiten van een dimmer.

Bekijk de uitzending en win!

Met het bekijken van de uitzending maakt u kans op één van de volgende drie prachtige prijzen:

- een handige USB-wandcontactdoos van Busch-Jaeger (meer informatie)
- een prachtige inbouwradio van Gira (meer informatie)
- een hoge kwaliteit LED-dimmer van Niko (meer informatie)

Meedoen met de prijsvraag? Let dan goed op tijdens de uitzending en beantwoord de volgende vraag:

Welke merken schakelmateriaal zijn duidelijk zichtbaar in het item over Klusspullen?

Stuur uw antwoord per e-mail naar info@klusspullen.nl. Meedoen is mogelijk tot en met 30 april 2014. In mei 2014 verloten wij de drie prijzen onder de juiste antwoorden.

RTL LifestyleXperience prijsvraag
Voorwaarden: Voor deelname is geen aankoop nodig, enkel een bestaand e-mail adres. Namen van de winnaars zullen wij vermelden op onze website, in onze nieuwsbrief en/of op social media. Middels deelname geeft u Klusspullen.nl toestemming om bij winst uw naam op de genoemde kanalen te vermelden. De drie winnaars zullen door Klusspullen.nl uitgekozen worden en ontvangen ieders één van de drie prijzen, willekeurig en in nog overeen te komen uitvoering. Het is niet mogelijk om de gewonnen prijs in te wisselen voor geld. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.
alttext