Nico's klusblog

Gisteren was de RTL LifestyleXperience aflevering met het item over Klusspullen voor het eerst op televisie. Toch apart om jezelf op tv te zien!

RTL LifestyleXperience Nico

Opnames

Vrijdag 28 maart was het team van RTL LifestyleXperience bij ons op bezoek om opnames te maken. Spannend en heel wat anders dan een normale werkdag.

Wendy-Kristy heeft mij geïnterviewd in onze nieuwe showroom, de cameraman heeft de rest van ons pand gefilmd. De montage heeft er een mooi geheel van gemaakt, een geheel waar ik erg blij mee ben en erg trots op ben!

Ik denk dat het filmpje een goede indruk geeft van het bedrijf achter de website, want Klusspullen.nl is niet alleen een website. Bekijk het filmpje, bekijk onze 'over Klusspullen' en 'Wie zijn wij' pagina's en ik denk dat u goed kennis met ons kunt maken!

Prijsvraag

Zoals ik al aangaf, het interview is gefilmd in onze nieuwe showroom. Wij hebben onze showroom voorzien van demoborden vol met schakelmateriaal. In de uitzending zijn enkele van deze borden duidelijk zichtbaar. Heeft u gezien welke merken zichtbaar zijn? Doe dan mee met onze prijsvraag en maak kans op leuke prijzen!

De demoborden zelf komen bekijken? Kom dan gerust eens lang en doe inspiratie op in onze showroom.

Uitzending niet gezien?

Heeft u gisteren de uitzending gemist? Komende zaterdag is de herhaling om 15:10 uur te bekijken op RTL 5. Online terugkijken kan op RTLXL, ons item is vanaf 2:18 minuut te zien.

Voor nu, iedereen bedankt voor de leuke reacties op de uitzending!

Nico van het Klusspullen.nl-team

 

alttext