Elektrische fietsen worden steeds meer gebruikt, reden voor Busch-Jaeger om met een speciale versie van het waterdichte Ocean opbouw schakelmateriaal te komen voor elektrische fietsen!

De uitvoeringen voor elektrische fietsen onderscheiden zich door een groen in plaats van blauw klapdeksel en duidelijke opdruk.

De kwaliteit, afwerking, veelzijdigheid en IP44 spatwaterdichtheid is gelijk aan de Ocean serie. De opbouw wandcontactdoos kan dus perfect buiten gebruikt worden.

Thuis en in openbare ruimtes

De Busch-Jaeger fietsoplaadpunten zijn handig voor in of op de schuur, maar misschien nog wel handiger in openbare ruimtes. Wat dacht u van toepassing bij horecagelegenheden, of bij uw horecagelegenheid?

Een klant die onder het genot van een hapje of drankje zijn of haar fiets op kan laden, perfecte service toch? Het kan maar zo dé reden zijn om de ene horecagelegenheid boven de andere te verkiezen.

De fietsoplaadpunten van Busch-Jaeger zijn in een enkelvoudige en drievoudige versie beschikbaar, beiden even eenvoudig aan te sluiten en even duurzaam.
Busch-Jaeger Ocean fietsoplaadpunt
alttext