De USB-wandcontactdoos, ook USB-stopcontact genoemd, is een erg geliefde toevoeging binnen het schakelmateriaal.

Met een USB-wandcontactdoos vervangt u een reguliere wandcontactdoos (met of zonder randaarde) door één of meerdere USB-poorten. Deze USB-poorten kunnen alle USB-apparaten voorzien van stroom. Gebruik de USB-wandcontactdoos bijvoorbeeld voor het opladen van uw smartphone of tablet, zonder dat u de oplader in het stopcontact hoeft te steken!

Combineer klassiek en modern

De standaard Berker USB-wandcontactdoos kan niet gebruikt worden in combinatie met het ronde Berker 1930 schakelmateriaal. Om ook eigenaren van het klassieke Berker 1930 schakelmateriaal van het gemak van een moderne USB-wandcontactdoos te laten genieten, is nu een speciale Berker 1930 USB-wandcontactdoos beschikbaar, in het wit en zwart.

Gelijk als de standaard Berker USB-wandcontactdoos is de 1930-variant voorzien van twee USB-poorten. Gebruikt u één poort, dan levert deze 1400 mA. Gebruikt u beide poorten tegelijk, dan levert elke poort 700 mA.

In tegenstelling tot de standaard Berker USB-wandcontactdoos hoeft bij de 1930 USB-wandcontactdoos geen centraalplaat geplaatst te worden. Kies het basiselement in de gewenste kleur en voeg een afdekraam toe om het geheel compleet te maken.

De Berker 1930 USB-wandcontactdozen zijn vanaf heden leverbaar. Bestel Berker 1930 USB-wandcontactdoos wit of Berker 1930 USB-wandcontactdoos zwart!

Berker 1930 USB-wandcontactdoos
alttext