Nico's klusblog

Naar aanleiding van ons item in RTL LifestyleXperience hebben wij een prijsvraag uitgeroepen: welke merken schakelmateriaal zijn duidelijk zichtbaar in het item over Klusspullen?

Duidelijk zichtbare merken

In het fragment in onze showroom zijn de merken Gira, ABB (Busch-Jaeger), Niko en Schneider duidelijk zichtbaar. Op de borden achter mij Gira en ABB, op de pilaar naast Wendy-Kristy is Niko zichtbaar. ABB, Niko en Schneider zijn bovendien middels mooie close-ups in beeld gebracht:

Gira, ABB, Niko en Schneider in showroom

Voor de kenners zijn bovendien de blauwwitte dozen van Busch-Jaeger en de witte dozen van Gira goed te herkennen in ons magazijn:

Busch-Jaeger en Gira in magazijn

De winnende inzendingen

Wij hebben veel inzendingen ontvangen, erg leuk om zoveel respons te krijgen! Sommige inzendingen waren uitgebreider dan gevraagd, zelfs de nauwelijks zichtbare merken werden benoemd. Andere inzendingen hadden helaas één of meerdere merken niet opgemerkt.

Uit alle juiste inzendingen hebben wij drie willekeurige winnaars geloot, die elk willekeurig één van de prijzen ontvangen:

- R. Susebeek, geniet van de geweldige Gira inbouwradio!
- W. Kessels, ontdek het gemak van de handige Busch-Jaeger USB-wandcontactdoos!
- T. Bloemers, creëer sfeer met de prachtige Niko LED-dimmer!

Alle winnaars van harte gefeliciteerd! Zouden jullie ons per e-mail het gewenste afleveradres toe willen sturen? Wij sturen de prijzen vervolgens zo spoedig mogelijk toe.

Nico van het Klusspullen.nl-team

alttext