Door een defect in de wijkcentrale van KPN werkte afgelopen donderdag en vrijdag (22 en 23 mei) onze internetverbinding niet. Gevolg van de storing was dat wij veel van onze systemen niet konden gebruiken en wij, tot onze grote spijt, enige vertraging in de verwerking en levering van bestellingen hebben opgelopen.

Zaterdag was de storing gelukkig weer verholpen. Hoewel wij normaal gesproken in het weekend gesloten zijn, zijn wij dit weekend extra aan de slag gegaan om zoveel mogelijk bestellingen alsnog te verwerken.

Heeft u dit weekend of vandaag een leverbevestiging van ons ontvangen? PostNL haalt in dat geval vandaag uw bestelling bij ons op en zal deze morgen bij u bezorgen.

Nog geen leverbevestiging ontvangen? Ook nu doen wij ons uiterste best om alle bestellingen zo goed en snel mogelijk uit te leveren. Wij sturen u een leverbevestiging zodra uw bestelling is verzonden.
KPN storing

Onze oprechte excuses voor de eventuele vertraging en het ongemak!

Zijn er nog vragen over de levering van uw bestelling of is bijvoorbeeld een ander afleveradres gewenst? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

alttext