Tijdens het Wereldkampioenschap Voetbal 2014 kunt u meedoen met onze WK2014 Winactie!

Voorspel en win

Voorspel de eindstand van de wedstrijden van het Nederland Elftal en maak kans op 50 euro tegoed om in de webshop van Klusspullen.nl te besteden.

Bent u de enige die de juiste uitslag heeft voorspeld, dan wint u! Zijn er meerdere goede voorspellingen, dan verloten wij het shoptegoed tussen alle goede voorspellingen.

Bij elke wedstrijd van het Nederlands Elftal beginnen we opnieuw en is opnieuw 50 euro shoptegoed te winnen. Dus hoe beter het Nederlands Elftal het doet, hoe vaker onze winactie!

Meedoen

Op de dag dat het Nederlands Elftal moet spelen plaatsen wij een bericht over de te spelen wedstrijd op onze pagina's op:

- Twitter
- Facebook
- Google+

U kunt meedoen door:

1) like ons bericht op Facebook, geef ons bericht een +1 op Google+ of retweet onze Tweet over de prijsvraag
2) stuur ons voor het begin van de wedstrijd uw voorspelling door te reageren op ons bericht op Twitter, Facebook of Google+

Zodra de wedstrijd is begonnen is deelname niet meer mogelijk. Na het einde van de wedstrijd maken wij de winnaar zo spoedig mogelijk bekend!

WK2014 winactie
Voorwaarden: voor deelname is geen aankoop nodig, enkel een account op Twitter, Facebook of Google+. Het uiteindelijke totale aantal doelpunten telt, in het geval van penalties tellen deze mee. Namen van de (eventuele) winnaars zullen wij vermelden op onze website, in onze nieuwsbrief en/of op de genoemde social media. Middels deelname geeft u Klusspullen.nl toestemming om bij winst uw naam op de genoemde kanalen te vermelden. De winnaars zullen door Klusspullen.nl uitgekozen worden en ontvangen 50 euro tegoed in een Klusspaarpot, naar eigen inzicht te besteden in de webshop van Klusspullen.nl. Het is niet mogelijk om de gewonnen prijs in te wisselen voor geld. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.
alttext