Onze populaire steigerhoutbeits wordt geproduceerd door fabrikant OAF. Prachtige steigerhoutbeits voor een scherpe prijs, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid.

Maar wist u dat wij nog meer uitstekende en voordelige producten van OAF leveren?

OAF verf

Naast steigerhoutbeits produceert OAF bijvoorbeeld ook systeemverf. De systeemverf van OAF is een halfglans Alkydverf en dekt uitstekend, is duurzaam en geschikt voor zowel toepassing binnen als buiten.

OAF systeemverf is vochtregulerend, heeft een hoge elasticiteit en is makkelijk verwerkbaar. Groot voordeel is dat u met één pot systeemverf kunt gronden, overgronden en aflakken.

Wij hebben diverse kleuren OAF systeemverf opgenomen in ons assortiment, in blikken van 0,75 liter. Uiteraard leveren wij u deze hoogwaardige verf tegen een zeer scherpe prijs.
OAF systeemverf

OAF kwasten

Beitsen en verven gaat natuurlijk het beste met goed gereedschap.

Van OAF leveren wij blokkwasten voor bijvoorbeeld het verwerken van steigerhoutbeits, ronde kwasten voor kleinere oppervlakken en bijvoorbeeld het schilderen van kozijnen en platte kwasten voor grotere oppervlakken verf of kleinere oppervlakken beits.

Alle kwasten van OAF zijn gemaakt van varkenshaar, leverbaar in diverse maten en zo gemaakt dat haarverlies tot een minimum wordt beperkt. Bovendien, qua prijs- en kwaliteitverhouding zijn ze simpelweg onverslaanbaar!

Dus, doe uzelf en uw portemonnee een plezier: verf, beits en verwerk met OAF!

Ten slotte, een gratis tip. Wel fan van klussen maar geen fan van vieze handen? Een setje werkhandschoenen doet wonderen!

alttext