Wij maken gebruik van de onafhankelijke reviewsite Trustpilot.nl om ervaringen van onze klanten te verzamelen.

Trustpilot

Op Trustpilot kan een review, een beoordeling, achtergelaten worden voor aangesloten websites. Een aankoop is niet verplicht en een review mag geheel naar eigen inzicht ingevuld worden. Tevreden of niet tevreden? Kort en krachtig of juist uitgebreid? Allemaal van harte welkom.

Middels reviews is goed inzichtelijk hoe een webwinkel werkt. Snelle of juist trage levering? Goede of slechte service? Bereikbaarheid, assortiment, prijs: alles komt ter sprake. Waarom uitingen van een webshop geloven als u de ervaringen van echte klanten kunt lezen?

Klusspullen op Trustpilot

Op 9 mei 2009 hebben wij onze eerste beoordeling op Trustpilot ontvangen, in juli 2013 stond de teller op 1250 beoordelingen en inmiddels hebben wij alweer 2500 beoordelingen ontvangen op Trustpilot. Het aantal beoordelingen zegt echter niets, het draait immers om de beoordelingen zelf.

Wij doen elke dag ons uiterste best om bestellingen zo goed en snel mogelijk uit te leveren. Wij proberen altijd zo hoog mogelijke kwaliteit en zo goed mogelijke service te leveren. Met grote trots en dankbaarheid kunnen wij berichten dat wij, na 2500 beoordelingen, gemiddeld een 9 als beoordeling krijgen van onze klanten!

Een 9, volgens Trustpilot staat dat voor 'Uitstekend'!

Meer dan 2500 beoordelingen op Trustpilot.nl

Iedereen die een beoordeling heeft geplaatst, hartelijk bedankt!

Wilt u ook een review plaatsen op Trustpilot? Ga naar de Klusspullen-pagina op Trustpilot en klik bovenaan op de knop 'Beoordeel'. Alvast bedankt voor uw tijd, moeite en beoordeling!

alttext