U heeft er vast wel eens van gehoord, een keukenmengkraan waar zowel koud, heet als kokend water uitkomt. Wij hebben nu een prachtig exemplaar van GROHE opgenomen in ons assortiment!

GROHE Red Duo keukenmengkraan

Direct kokend water uit de kraan, voor een kop thee of om bijvoorbeeld sneller eten te bereiden, ideaal!

Met de GROHE Red Duo keukenmengkraan combineert u de functionaliteit van een gewone kraan met een supersnelle -instant- waterkoker.

In de bijgeleverde boiler staat continue 3 liter kokend water klaar. De compacte GROHE Red boiler kan eenvoudig uit het zicht weggewerkt worden, bijvoorbeeld in een keukenkastje.
GROHE Red Duo keukenmengkraan 3 liter

Kindveilige bediening

Aan de rechterzijde van de Red Duo keukenmengkraan treft u de traditionele hendelbediening aan, zoals u ongetwijfeld kent van veel andere kranen. Draai de hendel naar voren voor koud water, draai de hendel naar achteren voor warm water. Beweeg de hendel naar rechts om de hoeveelheid stromend water te bepalen.

De bediening voor het kokende water treft u aan de linkerzijde aan. Een speciale trek-draai bediening zorgt ervoor dat kinderen niet per ongeluk kokend water kunnen tappen. De gecertificeerde kindveilige greep werkt op een dusdanig veilige manier, dat het kinderen simpelweg niet lukt kokend water te tappen.

Naast handig, praktisch en mooi vormgegeven is de GROHE Red Duo dus ook veilig, ruimtebesparend en energiebesparend!

Introductieactie GROHE Red Duo

De adviesprijs van de Red Duo komt op 1197 euro incl. btw. Ter introductie kunnen wij u de GROHE Red Duo keukenmengkraan nu extra scherp aanbieden. Zolang de actie loopt betaalt u bij Klusspullen.nl slechts 765 euro incl. btw. voor de Red Duo inclusief 3 liter boiler!

Interesse? Bestellen kan op de GROHE Red Duo keukenmengkraan productpagina, waar u tevens een installatievideo en technische documentatie aantreft.

GROHE Red Duo keukenmengkraan productvideo

Bekijk de mogelijkheden en werking van onder andere de kindveilige bediening van de GROHE Red Duo keukenmengkraan in de productvideo:

alttext