De meeste mensen kennen Itho, volledig Itho Daalderop, voornamelijk van de CV-ketels en mechanische ventilatie (woonhuisventilatie / afzuigunits). Deze producten staan bekend om hun duurzaamheid, kwaliteit, energiezuinigheid en scherpe prijzen.

Maar wist u dat er ook Itho plafondventilatoren zijn?

Itho plafondventilatoren voor verkoeling

Plafondventilatoren zijn een ideale manier om bijvoorbeeld een woonkamer te ventileren. Bij warme temperaturen zorgen ze voor aangename verkoeling en verfrissing in het gehele vertrek. Dit zonder nadrukkelijk voelbare luchtstroom, zoals bijvoorbeeld bij een tafelventilator.

Itho levert plafondventilatoren met een waaierdiameter van 1200 mm en met een waaierdiameter van 1400 mm. Voor gebruik in een woning, kantoor of winkel is 1200 mm voldoende, voor gebruik in bijvoorbeeld een bedrijfshal, magazijn of productieruimte is 1400 mm de betere keuze.

De 1200 mm Itho plafondventilatoren leveren wij in het wit (de Itho PVD125 plafondventilator) en het zwart (de Itho PVD126 plafondventilator). De 1400 mm Itho plafondventilator is enkel in het wit leverbaar (de Itho PVD141 plafondventilator). Alle modellen zijn robuust, duurzaam en vervaardigd van hoogwaardig metaal.
Itho plafondventilatoren

Gebruik Itho plafondventilatoren ook in de winter

In de koude maanden worden plafondventilatoren veelal niet gebruikt, in eerste instantie wellicht ook niet logisch. Maar wist u dat dit wel aan te bevelen is

Warme lucht stijgt en blijft daardoor boven in uw kamer hangen. Schakel in de winter uw plafondventilator in om de warme lucht naar beneden te blazen. Zo zorgt u voor een betere verdeling van de warme lucht en een prettigere, gelijkmatig verspreide, omgevingstemperatuur. Zo kunt u bovendien tot 30% besparen op uw stookkosten!

5 jaar garantie op Itho plafondventilatoren

Standaard zit er op een Itho plafondventilator twee jaar garantie. Itho heeft echter dusdanig veel vertrouwen in de kwaliteit van de eigen plafondventilatoren, dat Itho de mogelijkheid geeft om de garantietermijn gratis tot vijf jaar te verlengen.

Na aanschaf kunt u de plafondventilator eenvoudig registreren op de website van Itho. Na registratie geeft Itho u drie jaar extra garantie, waarmee het totaal op vijf jaar komt. De eerste twee jaar verloopt via ons, de extra drie jaar verloopt rechtstreeks via Itho.

Meer informatie of een Itho plafondventilator bestellen? Bekijk onze categorie plafondventilatoren!

alttext