Wij hebben ons assortiment OAF verfproducten opnieuw uitgebreid!

OAF Houtteer vervangt teer

Met Houtteer heeft OAF een coating op de markt gebracht dat een uitstekend alternatief is voor teer. Houtteer bevat echter geen teer en is, in tegenstelling tot teer, niet schadelijk voor de gezondheid.

OAF Houtteer bevat een mix van natuurlijke harsen en kunstharsen. Deze unieke samenstelling zorgt voor een goede weerbestendigheid en UV-bestendigheid. Het is waterafstotend, zelfreinigend en dekt uitstekend.

Verschillende kleuren Houtteer

Wij leveren OAF Houtteer in de kleuren zwart en antraciet, glanzend en mat. Met alle soorten kunt u, geheel volgens uw eigen smaak en wens, uw tuinhuisje, schutting, hekwerk of ander bovengronds houten object beschermen en decoreren.
OAF Houtteer

Houtteer toepassen

Het toepassen en verwerken van OAF Houtteer is eenvoudig. Reinig het hout, schuren is niet nodig. Verwijder losse delen en breng de Houtteer aan met een blokkwast of roller. Om de duurzaamheid te verhogen kunt u meerdere lagen aanbrengen.

OAF Houtteer bestellen

Wilt u ook zo'n prachtige klassieke uitstraling én duurzame bescherming voor uw schutting of tuinhuisje? OAF Houtteer kunt u bestellen op de speciale Houtteer pagina. Hier treft u, naast aanvullende informatie, de verschillende kleuren Houtteer aan. Wij leveren alle kleuren in blikken van 2,5 liter.

Wist u trouwens dat wij ook de benodigde kwasten en rollers aanbieden? Deze kunt u direct meebestellen, uiteraard zeer voordelig en zonder aanvullende (verzend)kosten!

alttext