Nieuw bij Klusspullen: de Berker serie R schakelmateriaal!

Berker R schakelmateriaal

Met de Berker R serie brengt Berker een nieuwe serie schakelmateriaal op de markt, het best te omschrijven als een combinatie van het ronde klassieke Berker 1930 schakelmateriaal en het strakke moderne Berker Q.1 en Q.3 schakelmateriaal.

De bij de 1930 serie kenmerkende ronde wandcontactdozen en bedieningselementen worden bij de Berker R serie in een modern en groter afdekraam geplaatst. Samen met een moderne en strakke afwerking maakt dit serie R tot een juweeltje binnen het assortiment Berker schakelmateriaal!

Er zijn twee verschillende lijnen binnen de Berker R serie: R.1 en R.3. Beiden gelijk qua functionaliteit, gelijk qua bedieningselementen en beiden verkrijgbaar in een glanzende witte (polarwit) en zwarte kleur. Maar wat is het verschil? De afdekramen, de sierlijst rondom.

Berker R.1

Berker R.1 kenmerkt zich door afdekramen met rondom afgeronde hoeken. Dit zorgt voor een speelse uitstraling van het schakelmateriaal. De ronde afwerking maakt de R.1 serie uitermate geschikt voor gebruik op bijvoorbeeld een kinderkamer. Geen scherpe uitstekende randen en bovendien duidelijke en eenduidige bedieningselementen zoals een bovengemiddeld grote schakelwip en dimmerknop. Berker R.1 schakelmateriaal wit

Berker R.3

De Berker R.3 serie is, zoals reeds aangegeven, in de basis gelijk en het verschil zit hem in de afwerking van de afdekramen. Het R.3 schakelmateriaal is voorzien van strakke rechte hoeken rondom. Een groot contrast ten opzichte van de ronde bedieningselementen en centraalplaten! Welke uitvoering uw voorkeur heeft, dat is natuurlijk geheel persoonlijk. Berker R.3 schakelmateriaal zwart

Onderling uitwisselbaar

U kunt Berker R1 en Berker R3 door elkaar gebruiken en naar hartenlust combineren. Ook kunt u reeds bestaande Berker basiselementen hergebruiken. Bestel R.1 of R.3 afdekramen, bedieningselementen, schakelwippen, enzovoorts en voorzie uw interieur snel en eenvoudig van een prachtige nieuw design schakelmateriaal!

Augustus Berker actie maand

Augustus is bij Klusspullen Berker maand. In heel augustus geniet u van extra voordeel op Berker. Wij geven u tijdelijk tot maar liefst 35% korting op het schakelmateriaal van Berker! Bestel nu en profiteer ook van extra voordeel op de Berker R serie!

Berker R.3 schakelmateriaal wit
alttext