Sinds 1 september is Klusspullen.nl partner van Werkspot.

Werkspot is marktleider op het gebied van online klussen en brengt opdrachtgevers en vakmannen bij elkaar.
Werkspot

Schakel een vakman in

Blijkt de klus lastiger dan verwacht? Tijdgebrek? Om een andere reden hulp nodig? Schakel een vakman in voor hulp. Maar hoe vindt u de juiste vakman?

Met Werkspot natuurlijk. Plaats eenvoudig, snel, kosteloos en vrijblijvend uw klus en kom in contact met professionele vakmannen!

Hoe werkt het? Simpel: omschrijf uw wensen en binnen no-time ontvangt u reacties van vakmannen. Laat de klus uiteindelijk uitvoeren door de vakman die u het beste lijkt. Of dit nou de vakman uit de buurt is of de vakman met het beste rapportcijfer, u bent de baas!

Klik hier om uw klus gratis op Werkspot te plaatsen.

Werkspot - Schakel een vakman in!

Bied uw vakmanschap aan

Bent u een vakman? Op Werkspot vindt u veel potentiële klanten, die specifiek naar u op zoek zijn!

Op het vernieuwde Werkspot kunt u zich voortaan gratis als vakman inschrijven. Bekijk welke klussen er in uw vakgebied geplaatst worden en ontdek zo kosteloos of Werkspot wat voor u is. Is dit het geval, neem dan een Werkspot abonnement en reageer op voor u interessante klussen.

Goed om te weten:

Het vernieuwde Werkspot laat de reacties van vakmannen enkel aan de opdrachtgever zien. Het is dus niet meer mogelijk andere vakmannen eenvoudigweg te onderbieden op prijs. Voortaan concurreert elke vakman op kwaliteit, met een volledig eigen reactie. Zo kunt u uw vakmanschap echt voor zich laten spreken!

Klik hier om gratis de mogelijkheden als vakman op Werkspot te proberen.

Werkspot - Bied uw vakmanschap aan!

Combineer Klusspullen en Werkspot voor nog meer voordeel

Plaatst u uw klus op Werkspot, dan kunt u aangeven dat u zelf de benodigde materialen aanlevert. Schaf de materialen aan bij Klusspullen zodat u altijd verzekerd bent van de scherpste prijs!

Door als vakman materialen bij Klusspullen aan te schaffen profiteert u zelfs nog meer. Klusspullen geeft u dan maandelijks gratis reacties op Werkspot, ter waarde van 5% van uw aankopen. Zo helpen wij u graag nog meer klussen binnen te halen! Klik hier voor meer informatie.

De gratis reacties op Werkspot worden maandelijks automatisch bijgeschreven op uw Werkspot account. De koppeling tussen Werkspot en Klusspullen is op basis van KvK-nummer, zorg dus dat u bij zowel Klusspullen als Werkspot uw KvK-nummer identiek in uw (klant)gegevens heeft staan.
alttext