Wij hebben ons assortiment steigerhoutbeits uitgebreid met een nieuwe kleur!

Old Brown Wash

Met Old Brown Wash introduceert fabrikant OAF een nieuwe, bruine, kleur steigerbeits. Het zorgt voor een sfeervolle bruine afwerking van uw met steigerhout vervaardigde producten. Deze transparante beits versterkt de zichtbaarheid van de houtnerf en geeft zo bijvoorbeeld uw schutting een subtiele, natuurlijke en ouderwets bruine uitstraling en afwerking.

Om Old Brown Wash -en de overige kleuren- te illustreren hebben wij deze naast elkaar toegepast op een steigerhouten plank. Van links naar rechts ziet u hieronder welk effect twee na elkaar aangebracht lagen White, Grey, Antraciet, Old Brown en Black Wash steigerhoutbeits geeft. Aan de rechterzijde is ter vergelijking een stuk ongebeitste plank zichtbaar.

Verschillende kleuren steigerhoutbeits

Voordelen van OAF Steigerhoutbeits

Bij Klusspullen.nl leveren wij enkel de beste kwaliteit steigerhoutbeits van fabrikant OAF. Deze beits is eenvoudig aan te brengen en zowel binnen als buiten toepasbaar. Buiten zorgt de beits, naast een prachtige uitstraling, voor een langdurige bescherming. De beits trekt namelijk diep in het hout waardoor water en weersinvloeden veel minder vat op het hout krijgen en de duurzaamheid enorm wordt verhoogd.

Bescherm uw steigerhout langdurig

Bent u in het bezit van steigerhouten meubels? Door regelmatig een nieuwe laag steigerhoutbeits aan te brengen blijft de duurzaamheid gewaarborgd. Afhankelijk van de intensiteit van gebruik adviseren wij om dit minimaal één keer per jaar te doen, bij voorkeur aan het einde van de zomer / begin van de herfst.

Voor het mooiste resultaat en de beste bescherming schuurt u het hout iets op, maakt u het vet- en stofvrij en brengt u tenslotte een nieuwe laag beits aan. Zo versterkt u het kleureffect en de bescherming, zodat uw meubels de winter goed beschermd doorkomen!

Steigerbeits bestellen

Uw meubels verfraaien en beschermen met steigerhoutbeits? Bij Klusspullen schaft u de kwaliteit van OAF het voordeligst aan. Alle kleuren leveren wij in blikken van 2,5 liter voor de laagste prijs in Nederland: slechts € 19,99 incl. btw!

Bestellen kan snel en eenvoudig op onze website, door op de steigerhoutbeits pagina simpelweg op de gewenste kleur te klikken en vervolgens het gewenste aantal blikken in uw winkelwagen te plaatsen.
OAF Steigerhoutbeits Old Brown Wash
alttext