Welkom bij het Verdienteam van Klusspullen.nl. Een eenvoudige manier om zelf geld te verdienen via Klusspullen. Het enige wat u moet doen is een nieuwe klant aanbrengen. Vervolgens ontvangt u een provisie van 2% op iedere besteding van deze klant bij Klusspullen. De hoogte en ontwikkeling van uw Klusspaarpot kunt u op ieder gewenst moment bekijken via de knop "Mijn Klusspullen" nadat u bent ingelogd.

Deze nieuwe klant ontvangt, na een correcte registratie met vermelding van uw klusnummer, bij zijn eerste bestelling een provisie van 5% op zijn of haar klusspaarpot, gelijk ook hier een lekker begin.

Hoe werkt het?

- U registreert zich als klant van Klusspullen waarna u per mail uw eigen unieke klusnummer met bijhorend wachtwoord ontvangt. Ter ondersteuning kunt u bij uw aanmelding aangeven dat u persoonlijke Klus- & verdien pas wenst te ontvangen met daarop uw kluscode.
- Na een bestelling ontvangt u van ons dan per post een pakket met daarin uw eigen Klus- & verdien pas. Hierop staat ook uw eigen unieke klusnummer.
    
- U kunt nu aan de slag om vrienden, buren, familie en zakenrelaties te informeren over Klusspullen.nl en klant te maken.
- Een door u aangebrachte klant dient uw unieke klusnummer te vermelden bij zijn registratie. Alleen dan kunt u profiteren van de voordelen van het verdienteam.
- Bij iedere bestelling van deze nieuwe klant ontvangt u 2% provisie op het totaalbedrag in uw klusspaarpot.
- De nieuwe klant ontvangt bij zijn eerste bestelling eenmalig 5% provisie.
- U kunt uw gespaarde klussaldo gebruiken om een nieuwe aankoop bij klusspullen geheel of gedeeltelijk te betalen.


Voorwaarden

· Dit aanbod is alleen geldig voor geregistreerde klanten van Klusspullen.
· Klusspullen heeft het recht om reeds toegekende provisie van niet betaalde, geaccepteerde of geretourneerde leveringen te corrigeren op het saldo van uw Klusspaarpot.
· Het is niet geoorloofd om u meerdere malen als persoon, bedrijf of huishouden aan te melden bij klusspullen bv.
· Klusspullen behoudt het recht deelnemers bij misbruik uit te sluiten.
· Klusspullen heeft het recht om de werking van het klus en verdien concept op enig moment aan te passen.
· Klusspullen heeft het recht om het klus en verdien concept in zijn geheel stop te zetten, gespaarde tegoeden blijven inbaar.

 

alttext