Welkom bij het Verdienteam van Klusspullen.nl. Een eenvoudige manier om zelf geld te verdienen via Klusspullen. Het enige wat u moet doen is een nieuwe klant aanbrengen. Vervolgens ontvangt u een provisie van 2% op iedere besteding van deze klant bij Klusspullen. De hoogte en ontwikkeling van uw Klusspaarpot kunt u op ieder gewenst moment bekijken via de knop "Mijn Klusspullen" nadat u bent ingelogd.

Deze nieuwe klant ontvangt, na een correcte registratie met vermelding van uw klusnummer, bij zijn eerste bestelling een provisie van 5% op zijn of haar klusspaarpot, gelijk ook hier een lekker begin.

Hoe werkt het?

- U registreert zich als klant van Klusspullen waarna u per mail uw eigen unieke klusnummer met bijhorend wachtwoord ontvangt. Ter ondersteuning kunt u bij uw aanmelding aangeven dat u persoonlijke Klus- & verdien pas wenst te ontvangen met daarop uw kluscode.
- Na een bestelling ontvangt u van ons dan per post een pakket met daarin uw eigen Klus- & verdien pas. Hierop staat ook uw eigen unieke klusnummer.
    
- U kunt nu aan de slag om vrienden, buren, familie en zakenrelaties te informeren over Klusspullen.nl en klant te maken.
- Een door u aangebrachte klant dient uw unieke klusnummer te vermelden bij zijn registratie. Alleen dan kunt u profiteren van de voordelen van het verdienteam.
- Bij iedere bestelling van deze nieuwe klant ontvangt u 2% provisie op het totaalbedrag in uw klusspaarpot.
- De nieuwe klant ontvangt bij zijn eerste bestelling eenmalig 5% provisie.
- U kunt uw gespaarde klussaldo gebruiken om een nieuwe aankoop bij klusspullen geheel of gedeeltelijk te betalen.


Voorwaarden

· Dit aanbod is alleen geldig voor geregistreerde klanten van Klusspullen.
· Klusspullen heeft het recht om reeds toegekende provisie van niet betaalde, geaccepteerde of geretourneerde leveringen te corrigeren op het saldo van uw Klusspaarpot.
· Het is niet geoorloofd om u meerdere malen als persoon, bedrijf of huishouden aan te melden bij klusspullen bv.
· Klusspullen behoudt het recht deelnemers bij misbruik uit te sluiten.
· Klusspullen heeft het recht om de werking van het klus en verdien concept op enig moment aan te passen.
· Klusspullen heeft het recht om het klus en verdien concept in zijn geheel stop te zetten, gespaarde tegoeden blijven inbaar.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, nieuwe producten en het laatste nieuws.
alttext