Rond de feestdagen vallen een aantal (werk)dagen uit, welke gevolgen heeft dit?

Kerst

Op woensdag 24 december sluiten wij om 15:00 uur. Tot die tijd zijn wij normaal bereikbaar, is afhalen mogelijk en verwerken wij gewoon bestellingen.

Bestelt u woensdag voor 14:00 uur en is het bestelde voorradig? Dan proberen wij het nog dezelfde dag te verzenden. Zaterdag 27 december volgt vervolgens de eerste afleverpoging.

Donderdag 25 en vrijdag 26 december, eerste en tweede kerstdag, zijn wij gesloten. Maandag 29 december zijn wij weer normaal geopend.
Klusspullen.nl wenst u geweldige feestdagen!

Oud en nieuw

Woensdag 31 december, oudjaarsdag, sluiten wij eveneens om 15:00 uur. Ook dan is afhalen tot 15:00 uur mogelijk en worden voor 14:00 uur geplaatste bestellingen, waar mogelijk, nog dezelfde dag verzonden. De eerste afleverpoging zal op vrijdag 2 januari zijn.

Op nieuwjaarsdag, 1 januari 2015, zijn wij gesloten.

2 januari 2015

Vanwege inventarisatie zijn wij op vrijdag 2 januari de gehele dag gesloten. Wij zijn die dag niet telefonisch bereikbaar en afhalen is niet mogelijk. Maandag 5 januari staan wij weer voor u klaar!

Uiteraard is bestellen gedurende alle dagen mogelijk en kunt u ons bij vragen gerust e-mailen. Uw bestelling en e-mail wordt zo spoedig mogelijk verwerkt / beantwoord.

Voor nu, enorm fijne feestdagen gewenst namens het gehele team van Klusspullen.nl!

Team Klusspullen.nl 2014

 

alttext