Vanwege onze groei zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega die onze klantenservice komt versterken!

Fulltime medewerker binnendienst/klantenservice (40 uur)

Wat zoeken wij

Als medewerker binnendienst/klantenservice zorg jij ervoor dat al onze klanten perfect geholpen worden. Technische vragen over elektra, schakelmateriaal, ventilatie, verlichting, enzovoorts? Voor jou gesneden koek en anders weet jij de kennis alsnog te vergaren. Statusvragen over lopende bestellingen of offertes uitwerken? Jij doet dat vlot, accuraat en met plezier. Uiteraard ben je vriendelijk en behulpzaam, zowel telefonisch als per e-mail.

Wie zoeken wij

Ben jij technisch aangelegd en goed met mensen? Heb je affiniteit met handel, elektra en internet? Kan jij ingewikkelde zaken duidelijk uitleggen, zonder in vaktaal te blijven hangen? Zoek jij een baan binnen een modern e-commerce bedrijf dat continu ontwikkeld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij

Een fulltime functie voor 40 uur per week binnen een groeiende organisatie. Binnen Klusspullen heerst een open en informele werksfeer en bedrijfscultuur. Wij geven je alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Klusspullen is een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé. Naast een boeiende werk- en leeromgeving bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

Wij verwachten dat je:

- over minimaal MBO werk- en denkniveau beschikt
- goede communicatieve vaardigheden bezit, zowel in woord als geschrift
- service gericht en oplossingsgericht werkt, met een hoge mate van empathie
- zelfstandig, maar ook goed in een team kan functioneren
- flexibel en breed inzetbaar bent, bereid om andere afdelingen te helpen
- ervaring in de branche, bijvoorbeeld bij een technische groothandel, installatiebedrijf of elektrotechnische leverancier is een pre

Interesse of meer informatie?

Sollicitaties of vragen kunnen het beste per e-mail naar info@klusspullen.nl gestuurd worden, ter attentie van Nico Smit.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Collega gezocht!
alttext