LED-lampen dimmen kan best een uitdaging zijn. De ene LED-lamp dimt perfect, de andere werkt niet goed samen met LED-dimmer A maar wel met LED-dimmer B. Of juist andersom. Lastig!

Megaman ingeniumBLU

Megaman heeft een prachtige oplossing bedacht om het hierboven omschreven probleem op te lossen. In de Megaman ingeniumBLU LED-lampen, afgekort tot iBLU, is de dimmer in de LED-lamp geïntegreerd. Dat werkt dus altijd en bovendien zo optimaal mogelijk.

Maar, hoe worden deze lampen gedimd? Er is geen centrale dimmer in de muur aanwezig en een draaiknop op de lamp zelf zou absoluut niet praktisch zijn. Megaman laat u hier uw smartphone of tablet voor gebruiken, uniek!

LED dimmen via Bluetooth

De ingeniumBLU lampen communiceren via Bluetooth (versie 4.0 of hoger) met uw Apple of Android smartphone of tablet, waar apps voor zijn te downloaden. Met deze apps kunt u de lampen dimmen, in- en uitschakelen of automatisch via een tijdgestuurd programma schakelen.

Download de Megaman iBLU-apps gratis voor Apple iPhone en/of iPad (iOS 6.1 of nieuwer) of Android (4.3 en hoger).
Megaman ingenium BLU iBLU LED-lampen

Megaman iBLU Modellen

Er zijn drie verschillende uitvoeringen beschikbaar:

Megaman MM04828 ingenium BLU LED-lamp MM04828: ingeniumBLU LED-lamp E27
vermogen: 11 watt
spanning: 230 volt
lichtkleur: 2800 Kelvin (warmwit)
lichtopbrengst: 810 Lumen

Megaman MM04829 ingenium BLU LED-lamp MM04829: ingeniumBLU LED-lamp GU10
vermogen: 8 watt
spanning: 230 volt
lichtkleur: 2800 Kelvin (warmwit)
lichtopbrengst: 500 Lumen

Megaman MM04830 ingenium BLU LED-lamp MM04830: ingeniumBLU LED-lamp inbouwspot / armatuur
vermogen: 13 watt
spanning: 230 volt
lichtkleur: 2800 Kelvin (warmwit)
lichtopbrengst: 900 Lumen

Bestellen en meer informatie

U kunt de Megaman ingeniumBLU lampen bestellen door hierboven op het typenummer en/of de afbeelding van de gewenste lamp te klikken. Ter introductie zijn deze drie modellen tijdelijk extra scherp geprijsd, dus profiteer nu!

Meer gedetailleerde informatie leest u op de ingenium BLU pagina van Megaman of bekijk de Megaman iBLU handleiding voor aanvullende informatie over de mogelijheden en bediening.

alttext