Bij veel klussen is installatiekabel nodig voor de aanleg van elektra. De meest gebruikte soort is XMVK installatiekabel, voor gebruik bovengronds. XMVK installatiekabel

XMVK installatiekabel

XMVK kabel is een lichte installatiekabel met een kleine buigstraal en wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de aanleg van verlichting, wandcontactdozen, etc. Feitelijk is het een verzameling van diverse kleuren (VD) installatiedraad samen in één beschermende mantel. Snel aan te leggen en veilig.

Naast de gebruikelijke 100 meter rollen XMVK installatiekabel verkopen wij XMVK kabel ook per meter. U bestelt het aantal meter dat u nodig heeft, wij knippen het op maat voor u vanaf een rol of haspel. Uniek bij Klusspullen!

Helaas kost het opmeten, op maat knippen en weer netjes oprollen enige tijd waardoor de verkoopprijs van op maat geknipte kabel iets hoger is dan de prijs van rollen met een vaste lengte.

Maar wat als u toch een zo voordelig mogelijke prijs wenst en geen 100 meter kabel nodig heeft? Ook daar hebben wij nu een oplossing voor!

Kleine rollen XMVK installatiekabel

Wij hebben kleinere rollen XMVK installatiekabel opgenomen in ons assortiment. Deze rollen zijn beschikbaar in verschillende lengtes en met een verschillend aantal adres:

- XMVK installatiekabel rol 10 meter
- XMVK installatiekabel rol 25 meter
- XMVK installatiekabel rol 50 meter

Uiteraard zijn deze rollen scherp geprijsd en betreft het een kwaliteitskabel voorzien van KEMA-KEUR. Zo weet u zeker dat u enkel op prijs bespaart en niet op kwaliteit.

Dus, heeft u XMVK installatiekabel nodig? Keuze genoeg bij Klusspullen.nl en uiteraard snel geleverd, zoals u van ons gewend bent.
Kleine rollen XMVK installatiekabel
alttext