Komende vrijdag, 20 maart 2015, begint dit jaar officieel de lente. Eindelijk!

Bezig in de tuin

Met het betere weer gaan we allemaal weer in de tuin aan de slag. De grasmat maaien, het gazon verticuteren en er eens goed langs met de heggenschaar. Onkruid verwijderen, een likje verf over het tuinhekje en alles eens goed opfrissen me de hogedrukreiniger.

Of we zitten gewoon meer en langer lekker buiten in de tuin. Heerlijk ontspannen! Maar, de nog korte en frisse avonden mogen natuurlijk geen roet in het eten gooien. Zorg voor een gezellige sfeer met verlichting en een muziekje, verwarm met een tuinhaard of terrasverwarmer.

In veel gevallen is voor de zojuist genoemde apparaten of producten electrikiteit nodig in de tuin. Hoe sluiten we dat buiten eigenlijk allemaal goed en veilig aan?

Buiten schakelmateriaal

Schakelmateriaal voor buiten

Simpel, gebruik schakelmateriaal voor buiten. Geen gedoe met verlengsnoeren ergens binnen aansluiten, kabels die de schuur in lopen of in de knoop raken bij het elke keer oprollen en weer opbergen.

Er zijn waterdichte wandcontactdozen die in weer en wind gebruikt kunnen worden. Slagvaste schakelaars die tegen een stootje kunnen. Combinaties van één of meerdere wandcontactdozen, schakelaars of beiden. Verschillende kleuren, designs en afwerkingen.

Monteer schakelmateriaal buiten op de muur van uw woning of schuur, op een paal of werk ze ergens mooi of onzichtbaar weg. Maakt het uzelf makkelijk en zorg buiten voor een veilige stroomvoorziening!

Om u op weg te helpen, een overzicht van de beschikbare series buiten schakelmateriaal:

Busch-Jaeger Ocean

De Ocean serie van Busch-Jaeger is qua design misschien niet het meest stijlvolle, maar het is een veelgebruikte en misschien zelfs wel de meest gebruikte serie schakelmateriaal voor buiten. Het robuuste IP44 materiaal in de kenmerkende blauw met grijze kleurstelling wordt op veel plekken gebruikt. Ook is er een groen afgewerkte versie speciaal voor elektrische fietsen: het Busch-Jaeger fietsoplaadpunt.

Bekijk ons aanbod Busch-Jaeger Ocean schakelmateriaal.
Busch-Jaeger Ocean schakelmateriaal

Berker Aquatec

Berker's Aquatec serie is leverbaar met zowel een IP44 als IP66 certificering, afhankelijk van de gekozen componenten. De serie is extreem robuust en het behuizingmateriaal kent een hoge chemicaliënbestendigheid. De schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal en de klapdekselveren van corrosiebestendig messing, voor een lange levensduur. In de behuizing is bovendien veel ruimte beschikbaar voor een eenvoudige installatie.

Bekijk ons aanbod Berker Aquatec schakelmateriaal.
Berker Aquatec schakelmateriaal

PEHA opbouw spatwaterdicht

De PEHA opbouw spatwaterdicht serie is een no-nonsense serie. Kwaliteit en degelijkheid voor een scherpe prijs, zonder kapsones. De Peha opbouw spatwaterdicht serie beschikt over een hoge slagvastheid en biedt bescherming tegen onder andere het indringen van vocht, volgens de IP54 norm. Zoals Peha het zelf omschrijft: dankzij de speciale constructie blijven de vijanden water en elektriciteit van elkaar gescheiden.

Bekijk ons aanbod PEHA opbouw spatwaterdicht schakelmateriaal.
PEHA opbouw spatwaterdicht schakelmateriaal

JUNG WG600 en WG800

JUNG levert twee verschillende series spatwaterdicht opbouw schakelmateriaal. De WG600 serie wordt gekenmerkt door de vlakke en compacte vorm met grote schakelwippen. Deze serie is uitermate geschikt voor thuisgebruik. De WG800 serie is meer op de professionele markt gericht en gemaakt van UV-bestendig thermoplast. Dankzij het gebruik van twee kleuren duidelijk vind- en bedienbaar. Beide robuuste series zijn voorzien van IP44 certificering.

Bekijk ons aanbod JUNG WG600 en/of JUNG WG800 schakelmateriaal.
Jung WG800 schakelmateriaal

Niko Hydro

Over Niko Hydro hebben we al vaker geschreven. De mooie jongen onder het buitenschakelmateriaal. Het bijna onbreekbare, stofdichte en waterdichte IP55 Niko Hydro schakelmateriaal combineert dit met vorm, functie en verschillende kleuren. Opbouw, inbouw, zwart, grijs en wit. Voor elk wat wils en voor elke toepassing een bijpassende oplossing. Maar liefst vier jaar garantie waarborgt de kwaliteit en verwachte levensduur van deze mooie serie.

Bekijk ons aanbod Niko Hydro schakelmateriaal.
Niko Hydro schakelmateriaal

Buiten schakelmateriaal bestellen

Interesse in schakelmateriaal voor buiten? Klik op de afbeelding of op de naam achter de tekst 'Bekijk ons aanbod' bij de serie die u wenst te bestellen. Komt u ergens niet uit, heeft u hulp of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag.

alttext