Vanwege succes dit jaar opnieuw: onze Steigerhoutbeits Beits & Win actie!

Beits

Of u nou uw tuinmeubelen voor het eerst in de steigerhoutbeits zet, een nieuwe laag aanbrengt of er iets heel origineels mee uitspookt, wij zijn benieuwd naar de resultaten.

Win

Sterker nog, wij zijn zo benieuwd dat wij er wat tegenover zetten. Stuur ons wat u heeft gebeits en wie weet wint u het aankoopbedrag van de bij ons gekochte OAF steigerhoutbeits terug!

Doe mee

Meedoen is simpel: stuur uw foto's uiterlijk op zondag 21 juni 2015 naar actie@klusspullen.nl.

Vermeld in uw e-mail dat het een inzending voor onze Beits & Win actie betreft en noem uw ordernummer.

De mooiste, leukste of meest originele inzending wint en ontvangt het aankoopbedrag van de in die order bij ons aangeschafte OAF steigerhoutbeits terug.
Steigerhoutbeits Beits & Win actie 2015
Voorwaarden: met het inzenden van de foto's geeft u Klusspullen.nl toestemming om de door u ingezonden foto's te gebruiken voor (reclame-)uitingen. Bij publicatie van foto's zal de naam van de inzender vermeld worden. Inzendingen en de winnaar zullen wij vermelden op onze website, in onze nieuwsbrief en/of op onze social media. De winnaar zal door Klusspullen.nl uitgekozen worden en ontvangt het aankoopbedrag van de gebruikte OAF Steigerhoutbeits van ons retour. Maximaal te winnen bedrag is 250 euro. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.
alttext