De inzending voor onze Beits & Win actie is gesloten!

Beits & Win actie

Ook dit jaar was het mogelijk om het aankoopbedrag van de aangeschafte OAF steigerhoutbeits terug te winnen.

Meedoen was simpel: stuur ons foto's van het resultaat van hetgeen u met onze beits heeft behandeld en de mooiste, leukste of meest originele inzending krijgt het aankoopbedrag van de steigerhoutbeits terug.

Wij zijn erg blij met het grote aantal ontvangen inzendingen. Mooie, originele en creatieve inzendingen. Erg leuk om te zien wat er allemaal mee wordt gedaan!

Winnaar uitkiezen

Bij onze vorige Beits & Win actie konden wij niet kiezen tussen twee inzendingen en hebben daarom uiteindelijk twee winnaars aangewezen.

Ook deze keer springen er een aantal inzendingen in positieve zin boven de rest uit. Wij twijfelen echter welke moet winnen, elke inzending heeft zo zijn eigen charme. Om deze reden hebben wij besloten om uw hulp te vragen en zo toch tot één winnaar te komen.

De meest bijzondere inzendingen en daarmee potentiële winnaars:

Steigerhouten terras

Een loungebank van steigerhout is een veel ontvangen inzending. Erwin Feijen ging echter een behoorlijke stap verder en maakte een compleet terras van steigerhout! Het geheel werd prachtig afgewerkt met Grey Wash steigerhoutbeits:

Steigerhoutbeits inzending Erwin Feijen - terras steigerhout

Babykamer van steigerhout

Van Patrick Rouwenhorst ontvingen wij foto's van een knap staaltje vakmanschap: meubels voor een babykamer vervaardigd uit steigerhout, eveneens met Grey Wash afgewerkt. Vooral het ledikant valt bij ons erg in de smaak:

Steigerhoutbeits inzending Patrick Rouwenhorst - ledikant babykamer.jpg

Steigerhouten bloembakken

Voor hun bedrijf, Eetcafé De Zaak in Ommen, hebben Jan en Miranda Ester mooie grote bloembakken als terrasafscheiding laten maken. Deze zijn door Jan met zowel Grey als Antraciet Wash steigerhoutbeits behandeld:

Steigerhoutbeits inzending Eetcafe De Zaak - bloembakken terrasafscheiding

Uw stem telt!

Wilt u ons laten weten welke inzending volgens u moet winnen? Reageer op onze Facebook-pagina met uw keuze of stuur ons een bericht op Twitter met uw favoriet.

Alle input zullen wij meenemen in de keuze voor de definitieve winnaar!

alttext