Nieuw in ons assortiment: LED-lampen van Opple.

Over Opple

Opple is in 1996 opgericht en produceerde plafondverlichting en spaarlampen in opdracht van andere partijen, waaronder diverse A-merken. Vanaf het jaar 2000 is Opple begonnen met de verkoop onder eigen naam in thuisland China, waarna internationale verkoop in 2001 volgde. Eerst in het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië, later ook in de rest van de wereld. Inmiddels is Opple uitgegroeid tot de grootste verlichtingsproducent van China met meer dan 5.000 Opple-winkels en 30.000 verkooppunten.

In 2009 is het hoofdkantoor van Opple verhuisd naar Shanghai en in 2014 is het Europese hoofdkantoor geopend in Nederland. Vanuit Best is Opple zo de Europese markt verder aan het veroveren met onder andere vooraanstaande LED-techniek tegen een gunstige prijs. Opple onderscheid zich ten opzichte van andere Chinese spelers met een volledige geautomatiseerde productielijn en een eigen Research en Development afdeling met maar liefst 400 man personeel.

Opple

LED-lampen van Opple

Zoals te lezen is, is Opple dus niet zomaar een willekeurige Chinese LED-producent. Opple heeft jarenlange ervaring, staat voor kwaliteit en wil zich onderscheiden door deze kwaliteit tegen een scherpe prijs te bieden: A-merk kwaliteit voor een 'budgetprijs'. Een mooie aanvulling op ons assortiment A-merk LED-verlichting!

Bij de productie worden enkel de beste componenten gebruikt: LEDs met een hoge lichtopbrengst en een laag energieverbruik, een keramische voet voor stevigheid en goede warmteafvoer, een ingebouwde driver die flikkervrij werkt en een keurige afwerking zonder lasnaden. Bekijk de onderstaande afbeelding voor een illustratie.

Opple kwaliteit LED-lampen

Opple LED-lampen bestellen

Uit het assortiment van Opple hebben wij de meest interessante modellen geselecteerd en deze opgenomen in ons assortiment. In eerste instantie is dit een selectie peervormige LED-lampen met E27-fitting, kaarslampen met E14-fitting, mini globelampen met verschillende fittingen en spots/reflectorlampen voorzien van een GU10 en/of GU5,3-fitting. Afhankelijk van uw wensen zijn zowel dimbare als niet-dimbare varianten te koop.

Bekijk de verschillende soorten lampen door op de hierboven genoemde lamptypes te klikken, er verschijnt dan een categoriepagina met een overzicht van de verschillende modellen. Klik op een model voor meer productinformatie, (technische) specificaties & documentatie en/of om te bestellen.

Profiteer ter introductie nu van maar liefst 20% korting op de Opple LED-lampen! Opple LED-lampen bestellen kan door hier te klikken.

alttext