Nieuw van Hirschmann en nu uit voorraad leverbaar: de kant-en-klare FEKAB 9 COAX-kabels.

Hirschmann COAX-kabels

De COAX-kabels van Hirschmann behoren tot de beste in de markt. Een COAX-kabel nodig voor nieuwe aansluitingen of om storingen ter verhelpen? Al jaren is een Hirschmann-kabel het advies. Hoogwaardige kwaliteit, uitstekende afscherming en een gunstige prijs.

Met de uitrol van 4G-internet (LTE) bleek echter dat de populaire KOKA 799 kabel niet altijd voldoende afgeschermd was. Omdat het 4G-signaal op dezelfde frequentie werkt als kabeltelevisie kan in dat geval alsnog overspraak / storing ontstaan. Reden voor Hirschmann om de KOKA 9 TS kabel te introduceren.

KOKA 9 borduurt voort op het succes van KOKA 799 maar voegt hier een extra afschermende folie onder de buitenmantel aan toe. Hierdoor kan ook LTE geen invloed meer op de kabel uitoefenen en bent u opnieuw verzekerd van probleemloos televisie kijken.

Hirschmann

Kant-en-klaar en per meter bestelbaar

Bij ons kunt u Hirschmann COAX per meter bestellen vanaf een haspel van 500 meter, in dozen van 100 meter en als kant-en-klare COAX-kabel.

De losse meters zijn ideaal wanneer u bijvoorbeeld COAX door een PVC-buis of andere leiding aan moet leggen. Of voor in situaties wanneer de uiteindelijke lengte nog niet zeker is. Hier monteert u later de COAX-connectoren of F-connectoren op, deze passen fysiek immers niet of heel moeizaam door een (loze) leiding.

Kant en klare kabels zijn, zoals de naam al aangeeft, direct gebruiksklaar en in de fabriek al voorzien van COAX-connectoren. U hoeft er zelf dus geen connectoren op te monteren wat tijd kan schelen en voorkomt dat er iets mis kan gaan bij de montage van de connectoren.

Tot voor kort waren geen kant en klare kabels gemaakt met de nieuwe KOKA 9 kabel en bijbehorende KOKWI 4 en KOSWI 4 connectoren beschikbaar. Met de FEKAB 9 komt daar verandering in!

Hirschmann FEKAB 9 COAX

Net als de KOKA 9 de KOKA 799 kabel opvolgt en de KOKWI/KOSWI 4 connectoren de KOKWI/KOSWI 3 opvolgen, volgt de FEKAB 9 de FEKAB 759 serie op.

Waar de Hirschmann FEKAB 759 COAX-kabels gemaakt waren van KOKA 799 en de 3-serie connectoren zijn de FEKAB 9 COAX-kabels dus gemaakt van KOKA 9 TS en 4-serie connectoren. Beter afgeschermd en voorzien van nieuwe compacte(re) COAX-connectoren die ideaal achter flatscreens weg zijn te werken. De nieuwe kabels volgen de oudere modellen op, die momenteel nog leverbaar zijn maar binnen niet al te lange tijd uit het assortiment gaan (op=op).

Dus, COAX-kabel bestellen? Kies voor de KOKA 9 TS of FEKAB 9, afhankelijk van of u losse meters of kant & klare kabels wenst. Beide modellen zijn gemaakt van dezelfde hoogwaardige kabel en voorzien van de beste afscherming die momenteel leverbaar is. Zo weet u zeker dat de bekabeling geen invloed meer heeft op uw tv-signaal en kijkgenot.

FEKAB 9 kabel bestellen

De Hirschmann FEKAB 9 COAX-kabels zijn leverbaar in de volgende lengtes:

- 1,5 meter: Hirschmann FEKAB 9 coax-kabel 1,5m
- 3 meter: Hirschmann FEKAB 9 coax-kabel 3m
- 5 meter: Hirschmann FEKAB 9 coax-kabel 5m
- 10 meter: Hirschmann FEKAB 9 coax-kabel 10m

Op de FEKAB 9 kabels geeft Hirschmann maar liefst vijf jaar garantie en ter introductie leveren wij ze nu extra goedkoop met 25% korting. Over het algemeen hebben wij, als gecertificeerde Hirschmann-dealer, de kabels ruim voorradig waardoor wij ze met één a twee dagen kunnen leveren. Profiteer nu!

Hirschmann FEKAB 9 COAX-kabel
alttext