SI is, samen met de witte Reflex uitvoering, al jaren het standaard en meest toegepaste schakelmateriaal van Busch-Jaeger. Met Busch-balance SI komt hier een moderne variant bij.

Busch-balance SI

Waar de SI en Reflex series wellicht wat ouderwets ogen, oogt Busch-Jaeger Busch-balance SI -kort Balance SI- modern, strak en eigentijds. Bij elke variant is de gebruikte techniek echter onverminderd modern en intelligent.

Busch-Jaeger Busch-balance SI schakelmateriaal

Busch-Jaeger zelf spreekt over "Evenwichtig leven. Met hoeken en randen.". Dit is terug te vinden in de lichte bolling van zowel de afdekramen als centraalplaten en de rechthoekige binnenzijde. Een mooi contrast ten opzichte van het ronde SI.

Het nieuwe Balance SI is glanzend afgewerkt, gefabriceerd van hoogwaardig kunststof en leverbaar in het wit (RAL 9010). Busch-Jaeger noemt deze kleur polarwit.

Breed inzetbaar

Alle functies van de overige standaard lijnen zijn direct beschikbaar, evenals bijvoorbeeld afdekramen met een tekststrookhouder. Wellicht voor thuis niet gebruikelijk, maar in zakelijke omgevingen ideaal om schakelaars en andere aansluitingen duidelijk te identificeren. Bij Busch-Balance SI zijn, met en zonder tekstveld, enkelvoudige tot en met vijfvoudige afdekramen leverbaar.

Busch-Jaeger Busch-balance SI met tekstveld

Heeft u al schakelmateriaal van Busch-Jaeger in gebruik en wenst u dit te moderniseren? Of simpelweg een ander design? De basiselementen van de oude serie kunnen, met grote zekerheid, in de muur blijven zitten zodat u enkel de afdekkingen (zoals schakelwippen, centraalplaten en dimmerknopppen) hoeft te vervangen. Enkel wandcontactdozen worden altijd compleet vervangen.

Dus gaat u voor vloeiend rond of strak recht? Modern of vertrouwd? Met de SI-familie kiest u altijd goed, precies zoals u het mooi vindt.

Balance SI bestellen

Geïnteresseerd in Busch-Jaeger Busch-Balance SI schakelmateriaal? Bekijk onze Balance SI-categorie om alle bijbehorende en bijpassende onderdelen te bekijken en/of te bestellen.

De nieuwe Balance SI serie is per direct beschikbaar en wordt snel geleverd, binnen Nederland met PostNL. Ook is bekijken en afhalen in onze vestiging in Deventer mogelijk.

Bij officiële Busch-Jaeger dealer Klusspullen bestelt u naast goedkoop ook vertrouwd en veilig online met Thuiswinkel Waarborg keurmerk.

Busch-Jaeger
alttext