Een goed begin is het halve werk, zo moet Hirschmann ook gedacht hebben bij de introductie van de SHOP SET 4114 aansluitset.

Hoogwaardige COAX-netwerk

Voor een storingsvrij signaal is het van belang dat u gebruik maakt een hoogwaardig COAX-netwerk: goed afgeschermde bekabeling en connectoren met eventuele splitters en antenneversterkers van minstens dezelfde kwaliteit.

Veel van onze klanten kiezen voor kwaliteit, zoals de Hirschmann KOKA 9 TS COAX-kabel met en HMV41 antenneversterker. Maar zelfs met die producten is het geheel zo sterk als de zwakste schakel. Regelmatig wordt het aanvoerende signaal vergeten.


Hirschmann

COAX aansluitset

Wanneer u meer dan één televisie of settopbox aan heeft gesloten, dan sluit u de COAX-kabels niet rechtstreeks op het AOP aan. AOP staat voor Antenne Overname Punt, de plek waar het signaal uw woning binnenkomt. In dat geval moet natuurlijk een zo goed mogelijk signaal de splitter of versterker in.

Met de SHOP SET 4114 heeft Hirschmann een aansluitset op de markt gebracht die dat én meer voor u verzorgd.

In de Hirschmann aansluitset treft u een 50 cm lange COAX-kabel aan met aan de ene kant een IEC-connector, in de volksmond vaak 'standaard COAX-connector' genoemd, en aan de andere kant een F-connector aan. Zo maakt u de perfecte afgeschermde verbinding tussen het AOP en uw splitter of antenneversterker.

Tevens zijn vier QFC 5 quick fix F-connectoren bijgesloten om eenvoudig de overige bekabeling te voorzien van eveneens een 4G-afgeschermde connector, eenvoudig en zonder dat er speciaal gereedschap voor nodig is.

De 4114 aansluitset wordt ten slotte compleet gemaakt door twee RF 75 eindweerstanden, voor het afsluiten van ongebruikte uitgangen van de gebruikte splitter of antenneversterker. Doet u dit niet, dan de kans op storing vanwege de open poorten groter.

Hirschmann antenneversterker aansluitset SHOP SET 4114

Hirschmann aansluitset bestellen

Gaat u uw COAX-netwerk vernieuwen of aansluitingen toevoegen? Of ondervindt u ondanks alles nog steeds storing? Denk dan aan de Hirschmann SHOP SET 4114 aansluitset. Een scherp geprijsde complete set met alles dat u (in de meeste situaties) nodig heeft om goed te beginnen of het geheel tot in de puntjes af te maken!

Meer informatie of bestellen kan op de volgende pagina: Hirschmann SHOP SET 4114 aansluitset.

alttext