Zuinige LED-lampen met de sfeervolle uitstraling van de prachtige ouderwetse kooldraadlampen: maak kennis met Filament lampen!

Filament LED-lamp

Een standaard LED-lamp maakt gebruik van één of meerdere LEDs die vaak aan de voet van een lamp op een koelelement zijn bevestigd. Hierdoor straalt het licht niet richting de voet en is het uiterlijk van een dergelijke lamp niet vergelijkbaar met een gloeilamp en/of halogeenlamp.

Filament lampen zijn ontwikkeld om het lichtbeeld en de uitstraling van gloei- en halogeenlampen, of eigenlijk de kooldraadlamp, beter na te boosten. Er wordt gebruik gemaakt van een grote hoeveelheid kleine LEDs in één of meerdere buisje, die in het midden van de lamp geplaatst worden.

Dankzij het unieke ontwerp en de gebruikte techniek is een Filament lamp zo een lust voor het oog, energiezuinig, duurzaam en bovendien een erg prettige vorm van verlichting die in geen enkel opzicht lijkt op de soms als koud betitelde LED-lampen.

Filament LED-lampen

Megaman Filament LED lampen

Wij hebben de filament lampen van Megaman in ons assortiment opgenomen. Megaman levert verschillende soorten Filament LED-lampen, in verschillende vormen en met verschillende lichtkleuren. Alle uitvoeringen zijn uiteraard van de vertrouwde hoogwaardige Megaman kwaliteit en zeer energiezuinig.

Extra voordeel van de Filament LEDs van Megaman is dat deze zich goed laten dimmen*, zelfs met diverse dimmers die niet overweg kunnen met sommige andere LED-lampen. Op de productpagina's van de lampen treft u een PDF-bestand aan met een overzicht met geteste en werkende dimmers.
*enkel van toepassing op de dimbare modellen.

Bekijk ons aanbod en bestel goedkoop op de volgende pagina: Megaman Filament LED-lampen. Klik op de afbeelding of naam van de lampen om de productpagina met meer informatie te bekijken.

Megaman Filament LED-lampen
alttext