Even een klus afmaken, met de stroom uitgeschakeld. Of in de avonduren. Net te weinig zicht. Gebruikt u dan een zaklamp? Een looplamp of een bouwlamp? Wij hebben een handig alternatief!

Philips Penlight LED inspectielamp

Maak kennis met de Philips LPL19B1 Penlight Pro Compact: een handzame, compacte, duurzame en degelijke LED inspectielamp voorzien van 6 LEDs voor verlichting van objecten en een extra LED als puntaanwijzer. De ideale hulp om elke klus te verlichten dankzij de unieke vorm en eigenschappen.

De Philips LPL19B1 is IP54 water- en stofdicht en IK07 slagvast, oftewel sterk schokbestendig. De Penlight Pro Compact is dus bestand tegen water, stof en stoten maar tevens ook tegen chemische stoffen en oplosmiddelen. Dit, samen met een gewicht van slechts 70 gram, maakt de inspectielamp geschikt voor vrijwel elke klus.

Philips LPL19B1 Penlight Pro Compact

Verlicht elk object

Samen produceren de 6 LEDs 130 lumen licht, vergelijkbaar met een 15 a 20 watt gloeilamp. De lichtkleur is 6000K: helder wit. Gecombineerd met de bundelbreedte van 35-44 graden is dit meer dan voldoende om een werkplek of object te verlichten.

In de punt is nog een extra LED te vinden, een LED-spotlight. Ideaal om in beperkte ruimtes specifieke plekken uit te lichten of zaken aan te wijzen.

De LEDs worden gevoed door drie AAA-batterijen (4,5 Volt, 1,3 Watt verbruik), goed voor tot 11 uur werktijd. De levensduur van de LEDs is 10.000 uur.

Philips LPL19B1 Penlight Pro Compact puntaanwijzer

Philips LPL19B1 bestellen

Interesse in de Philips Penlight LED? Bestel hem eenvoudig, tegen een zeer scherpe introductieprijs, op de productpagina: Philips LPL19B1 Penlight Pro Compact.

alttext