Nieuw in ons assortiment: rookmelders van First Alert, hoge kwaliteit brandbescherming voor een budget prijs!

First Alert

Met al meer dan 45 jaar ervaring in de verkoop en productie in beveiligingsproducten mag First Alert zich 's werelds grootste fabrikant van rook- en koolmonoxidemelders noemen.

De hoogwaardige producten worden in meer dan 30 landen verkocht en voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitseisen. First Alert weet dit als geen ander te combineren met een zeer scherpe prijs.

Op de eigen website staat veel nuttige informatie, de moeite van het lezen waard. Bijvoorbeeld het artikel Brand: Feiten & Preventie.

Hieronder treft u een kleine greep uit he assortiment aan, samen met korte informatie over het soort melder. Geïnteresseerd in één of meerdere modellen? Klik op de onderstreepte links en/of afbeeldingen voor meer informatie!

First Alert

Rookmelder

Rookmelders werken middels optische detectie. "Ziet" de melder rook, dan gaat een luid alarm af om u te waarschuwen. Met een rookmelder in huis heeft u 100% meer kans een brand te overleven, wat de reden is dat deze sinds 2003 verplicht zijn in nieuwbouw en bij renovatieprojecten van woonhuizen en appartementen.

De First Alert rookmelders zijn leverbaar in verschillende varianten. Zo zijn modellen met verschillende vormen van voeding, detectie en melding leverbaar.

Populair en bijzonder zijn de compacte First Alert SA702CE rookmelders, .

First Alert rookmelder

Gecombineerde koolmonoxide melder

Koolmonoxide (CO), een onzichtbare sluipmoordenaar. Het kleur- en reukloze gas ontstaat bij slechte verbranding door onvoldoende zuurstof. Bij inademing hecht het zich aan rode bloedcellen waardoor het bloed steeds minder zuurstof kan vervoeren.

Doorgaans worden rookmelders, hittemelders en/of koolmonoxidemelder los van elkaar geplaatst. Uniek binnen ons assortiment is de First Alert SCO5CE: deze combineert een optische rookmelder met een koolmonoxidemelder in één apparaat.

Wordt rook of CO gedetecteerd, dan wijst het luide alarm u er duidelijk op dat u snel de woning moet verlaten, eventuele andere aanwezigen in veiligheid te brengen en hulpinstanties in te schakelen.

First Alert gecombineerde melder
alttext