Na het succes van de voorgaande twee jaren, dit jaar wederom op herhaling: onze steigerhoutbeits Beits & Win actie!

Beits & Win

Graag zien wij wat u met onze OAF steigerhoutbeits doet. Beitst u bijvoorbeeld uw tuinset? Geeft u uw steigerhouten kast een mooie afwerking? Onderhoudt u uw vlonders of schutting?

Wij zijn benieuwd naar de resultaten! Stuur ons foto’s van hetgeen u heeft gebeitst en win!

Meedoen

Meedoen is simpel: stuur uw foto’s naar actie@klusspullen.nl. Inzendingen met 'voor' en 'na' foto's en/of foto's van het beitsen hebben, bij ons als klussers, natuurlijk een streepje voor.

Vermeld uw ordernummer in de e-mail en geef aan dat het een inzending voor onze Beits & Win actie betreft.

Winnen

De mooiste, leukste of meest originele inzending wint en krijgt van ons het aankoopbedrag van de aangeschafte OAF steigerhoutbeits terug!

Foto’s inzenden is mogelijk tot en met 30 juni 2016. De winnaar zal op onze Facebook-pagina bekend worden gemaakt. Vergeet dus niet onze Facebook-pagina te liken om op de hoogte te blijven: https://www.facebook.com/klusspullen

Voorwaarden: met het inzenden van de foto's geeft u Klusspullen.nl toestemming om de door u ingezonden foto's te gebruiken voor (reclame-)uitingen. Bij publicatie van foto's kan de naam van de inzender vermeld worden. Inzendingen en de winnaar zullen wij vermelden op Facebook maar mogelijk ook op onze website, in onze nieuwsbrief en/of op onze overige social media. De winnaar zal door Klusspullen.nl uitgekozen worden en ontvangt het aankoopbedrag van de gebruikte OAF Steigerhoutbeits van ons retour uit het ordernummer dat is opgegeven bij deelname. Maximaal te winnen bedrag is 250 euro. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.

Steigerhoutbeits Beits & Win

alttext