Onlangs schreven wij over Aquastar, het uitstekende opbouw schakelmateriaal van Schneider Merten. Maak nu ook kennis met Agrar en Slagvast, voor veeleisende toepassingen.

Agrar

De serie Agrar is speciaal ontwikkeld voor gebruik in agrarische bedrijven, tuinderijen, reinigingsinstallaties, waterzuiveringsinstallaties, chemische industrie en/of gebouwen aan de kast.

Agrar voldoet aan IP55 (stofbescherming en sproeidicht) en is voorzien van een behuizing gemaakt van Polyamide. Het is bestand tegen zowel klimatologische en mechanische blootstelling, alsmede agressieve substanties.

Binnen de Agrar serie zijn enkelvoudige en drievoudige wandcontactdozen (IP44), pulsdrukkers en wisselschakelaars met en zonder verlichting (allen IP55) beschikbaar. Altijd duidelijk vindbaar aan de kenmerkende groene kleur.

Schneider Merten Agrar Slagvast

Slagvast

In werkplaatsen, productiehallen en openbare gebouwen, denk aan concertgebouwen of parkeergarages, hebben de elektrotechnische installaties vaak veel te lijden. De serie Slagvast komt hier tot zijn recht.

Slagvast is gemaakt van sterk Thermoplast kunststof en kan hierdoor tegen extreme mechanische belasting. Dankzij de IP66 certificering (stofvrij en waterbestendig) is het bovendien beschermd tegen water, warmte en kou.

Er zijn enkelvoudige, tweevoudige (zowel horizontaal als verticaal) en drievoudige wandcontactdozen beschikbaar, alsmede schakelaars die met en zonder verlichting zijn te gebruiken. Schneider Merten's Slagvast is uitgevoerd in het blauw.

Sterk, duurzaam en betrouwbaar

Beide series zijn voorzien van de hoogwaardigste technische componenten en geschikt voor werking conform VDE 0620.

Stelt u of de toepassing hoge eisen? Afhankelijk van uw toepassing kiest u dan voor Agrar (beter tegen chemische stoffen en corrosie) of voor Slagvast (supersterk) en u kiest voor het beste, duurzaamste en betrouwbaarste opbouw schakelmateriaal dat er is!

Klik door naar de volgende pagina's voor meer informatie of om te bestellen: Agrar en Slagvast.

Schneider Merten schakelmateriaal
alttext